Květen 2010 - Route 66 - dotaz

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » pon črc 13, 2009 17:50:14

A co z tý Californie odletět rovnou do Evropy. To by snad šlo. :lol:
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » pon črc 13, 2009 18:55:38

Samčus píše:Jen smutně čtu. Mlaskám.Závidím ( jako správný Čech ) chybějí mi tak 3 položky. Ale jinak sen. Jdu vsadit sportku ... a valím s váma :D
Já myslím, že tu sportku by mělo vsadit nás více, bo vždy se najdou finance na něco potřebnějšího :lol:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon črc 13, 2009 19:14:33

MARTY píše:
SumavaCZ píše:Tady jsem našel stránku o akci na Route.
http://www.die-motorrad-tourer.de/toure ... ute66.html
Je tam i popis zajímavostí na trase. Z toho by se dalo vyjít.
Schválně si všimněte ceny pro Helmuty.
najdu ti klidne cenu i 200 000kc..zadny problem...
me zajima ta nej pro nas kdyby jeli i ti co nemaj na vyhozeni 5000 ecek...
dnes jsem zadal nejlevnejsi moznost pujceni ci zakoupeni a nasledneho prodeje motky...se hovidi jake moznosti jsou...s cenou bych si az tak hlavu nmelamal...
jediny naklad kterej me trapi je jak se pak z californie dostat zpet do new yorku...na cestu domu...je to streka ikdyz autobusy ty dalkove maj docela ok...to je jedine co me sere...asi nejvice
a co treba preletet letadlem :?: :?: ... v kanade jsem take preletal a stalo to par supu :idea:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » pon črc 13, 2009 19:32:24

Chlapi, já těm malejm turbovrtuláčům věřím, ještě míň než velkejm letadlům. Kámoška letěla ve Venezuele někde někam na velký letiště a co tam lítá, to je div, že se to ve vzduchu udrží :!:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pon črc 13, 2009 20:08:40

MARTY píše:
SumavaCZ píše:Tady jsem našel stránku o akci na Route.
http://www.die-motorrad-tourer.de/toure ... ute66.html
Je tam i popis zajímavostí na trase. Z toho by se dalo vyjít.
Schválně si všimněte ceny pro Helmuty.
najdu ti klidne cenu i 200 000kc..zadny problem...
me zajima ta nej pro nas kdyby jeli i ti co nemaj na vyhozeni 5000 ecek...
dnes jsem zadal nejlevnejsi moznost pujceni ci zakoupeni a nasledneho prodeje motky...se hovidi jake moznosti jsou...s cenou bych si az tak hlavu nmelamal...
jediny naklad kterej me trapi je jak se pak z californie dostat zpet do new yorku...na cestu domu...je to streka ikdyz autobusy ty dalkove maj docela ok...to je jedine co me sere...asi nejvice
jj na tom něco je ... jednosměrná letenka bude hodně mastná ... no a jakou cenu na půjčení moto jsi vygoooglil?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 13, 2009 20:36:03

nic negooglim...jednam o letenkach s zivym clovekem a ty masiny zjistuje jeji agent primo v Chicagu..
ano odletet z Californie se da do Vidne take doletet ale jak pise Pytlik Z. jednosmer je hooooodne jiny v cenach....kdekoli jakkoli...
je to kua kus cesty zpet jakoukoli dopravou...
ale to bych jeste s nima doladil...nejaky vnitrostatni prelet zpet do New Yorku by se take dal sjednat...
treba pruser je ted v te blbe krizi ze nikdo nechce ani reflektovat jakoukoli skupinu a jeji slevu...to drive fungovalo tez..
je fakt ze to ted beru jen sporadicky jako napad,,na beton tam letim na cumendu do yorku...ale kdyby to vyslo tak se zacne jednat fakticky a jinak...
proste je to na poctu lidi...casu ...penezich a to vse je priorita...
to ze ji nicim nenahradis je fakt..
jo dal jsem za ukol naked bike a az pak chooper.....nacenit...supersporty jsem smazl.... :wink:
vysledek jeste nevim...to nespecha a ona tak ode mne vi take...mam u ni jen jistotu ze vse co mi doted zaridila je to nej co jsem mohl mit ale ne na ukor bezpecnosti...a hlavne se na to zajisteni a to jakekoli da spolehnout a umi zaridit cokoli kdekoli na svete...tos tak
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » pon črc 13, 2009 20:57:06

MARTY píše:nic negooglim...jednam o letenkach s zivym clovekem a ty masiny zjistuje jeji agent primo v Chicagu..
ano odletet z Californie se da do Vidne take doletet ale jak pise Pytlik Z. jednosmer je hooooodne jiny v cenach....kdekoli jakkoli...
je to kua kus cesty zpet jakoukoli dopravou...
ale to bych jeste s nima doladil...nejaky vnitrostatni prelet zpet do New Yorku by se take dal sjednat...
treba pruser je ted v te blbe krizi ze nikdo nechce ani reflektovat jakoukoli skupinu a jeji slevu...to drive fungovalo tez..
je fakt ze to ted beru jen sporadicky jako napad,,na beton tam letim na cumendu do yorku...ale kdyby to vyslo tak se zacne jednat fakticky a jinak...
proste je to na poctu lidi...casu ...penezich a to vse je priorita...
to ze ji nicim nenahradis je fakt..
jo dal jsem za ukol naked bike a az pak chooper.....nacenit...supersporty jsem smazl.... :wink:
vysledek jeste nevim...to nespecha a ona tak ode mne vi take...mam u ni jen jistotu ze vse co mi doted zaridila je to nej co jsem mohl mit ale ne na ukor bezpecnosti...a hlavne se na to zajisteni a to jakekoli da spolehnout a umi zaridit cokoli kdekoli na svete...tos tak
mno ... tak jen pokračuj ... ty motorky chválím ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » pon črc 13, 2009 21:04:01

Kucííí, to nebude stylový, jet R66 na nějaký nahatý hujdě :D Když R66, tak jedině na harykovi, a to nejlíp na glajdě...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 13, 2009 23:25:32

sak to je jen sonda...ma zadano vse tak sa hovidi...stejne nikdo nepojede ale aspon si to virtualne vyzkousim a zas bodo o neco chytresi :D :D

fanuš
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od fanuš » pon črc 13, 2009 23:29:09

MARTY píše:sak to je jen sonda...ma zadano vse tak sa hovidi...stejne nikdo nepojede ale aspon si to virtualne vyzkousim a zas bodo o neco chytresi :D :D
marty...jak jsem říkal...když mi to zaplatíš tak já na tuti jedu :D
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

Han Solo
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Solo » pon črc 13, 2009 23:35:39

MARTY píše:sak to je jen sonda...ma zadano vse tak sa hovidi...stejne nikdo nepojede ale aspon si to virtualne vyzkousim a zas bodo o neco chytresi :D :D
tož temo nerozomim ani hlavo ani pato a to že so hanák :P
Han Solo

ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte črc 14, 2009 09:37:01

Pepa píše:Chlapi, já těm malejm turbovrtuláčům věřím, ještě míň než velkejm letadlům. Kámoška letěla ve Venezuele někde někam na velký letiště a co tam lítá, to je div, že se to ve vzduchu udrží :!:
v Americe se takovehle vzdalenosti preletaji normalnima velkyma Boingama, bezna linka, ne takovejma siditkama co litaji treba Praha-Mnichov ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát črc 17, 2009 10:15:26

takze ma mala posledni vicemene hrube orientacni informace se kterou se da pak konkretne pracovat a to i vicemene o cenach a delce pobztz v zavislosti na financich....
stastnou cestu virtualni jezdci :D :D :D
Dobrý den, pane Velkomozny

mám odpověď z New Yorku.
Náš partner je schopný zajistit pronájem motorek, níže Vám zasílám ceny, jsou v USD, přepočítávaly by se aktuálním kurzem.
Pro prvotní představu to snad stačí...

Harley Rental 168,75 USD/den včetně DPH
K ceně pronájmu je možné sjednat připojištění - Enhanced VIP Theft and damage waiver v ceně 30 USD/osoba/den. Výše spoluúčasti je 1 000 USD v případě krádeže nebo poškození motorky.
Platí se depozit 300 USD za motorku.

Dále se nabízí výhodnější pojištění, podrobnosti bych Vám zaslala, cena včetně všech doporučených pojistek činí 222 USD.
Pokud byste chtěli vrátit motorku na jiném místě, než kde si ji vyzvednete, abyste se nemuseli stejnou cestou vracet zpět, pak se platí příplatek 650 USD/motorka včetně DPH.

Spolu s motorkou je možné si půjčit GPSku, ta je v ceně 22,5 USD/den včetně DPH.

V ceně pronájmu jsou zahrnuty helmy a boční tašky.

Pronájem se nedělá na konkrétní model, ale můžete si zvolit 2 nejpreferovanější modely, pokud budou volné, tak Vám je půjčovna zajistí.

* HD Road King
* HD Heritage Softail
* HD Fat Boy
* HD Electra Glide
* HD Street Glide
* HD Road Glide

Pro rezervaci bychom potřebovali jména řidičů, adresy, čísla řidičských průkazů, jejich platnost, data narození, telefonní čísla a 2 vybrané modely motorek.

Platba se provádí současně s rezervací.
V případě zrušení více než 30 dní před vyzvednutím motorek je storno 30% z celkové ceny, 30 - 21 dní před vyzvednutím je stonro 60% z celkové ceny a 21 dní a méně před vyzvednutím už je storno 100% z ceny.

Motorky lze vypůjčit v Chicagu cca 10 mil od centra města, vrátit je můžete v Los Angeles na letišti.
Stejným způsobem můžeme udělat letenky - přílet do Chicaga, návrat z Los Angeles.
Vzhledem k výši stornopoplatků bych Vám doporučovala i pojištění na storno ze zdravotních důvodů, které je 2,5% z ceny.

Na celou trasu Vám můžeme zajistit i ubytování - Chicago, St. Louis (po 480 km cesty), Springfield, Tulsa (po 300 km cesty), Oklahoma City (po 170 km cesty), Amarillo (po 430 km cesty), Albuquerque (po 460 km cesty), Holbrook (po 370 km cesty), Grand Canyon (po 280 km cesty), Las Vegas (po 450 km cesty), Los Angeles (po 450 km cesty).

Ty ceny berte spíše zatím orientačně, protože jsem nepoptávala úplně přesné termíny.

V případě jakýchkoliv dotazů mě kontaktujte.

S pozdravem,
:D

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » sob črc 25, 2009 21:02:30

dobry mamko ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned črc 26, 2009 07:51:44

na okraj...mluvil jsem ted pred odletem s kamaradem arabacem..jel to taky..prej jak je dobra parta nic lepsiho se v USA neda udelat...a to ma projete tam kde co..ted byl se synem v new yorku a pak si zaleteli do los angeles ..docela komfort ale rikal ze celou dobu vzpominali na tu cestu na masine... :wink: :D :D

Odpovědět