BATŮŽČÍ FORUM
no ja teda nevim, jsem samo rad ze mam svoji masinu, ale zkousel jsem jet i vzadu a je to fakt POHODA.
Nemusis se starat kdo te smete, kdy radit, nic....proste se jen kochas krajinou anic neresis...maximalni relax.
Nevim teda jak podelsi jizde, to jsem nezkousel a prestat ridit nehodlam, ja jen ze to neni vzadu tak zly...
Nemusis se starat kdo te smete, kdy radit, nic....proste se jen kochas krajinou anic neresis...maximalni relax.
Nevim teda jak podelsi jizde, to jsem nezkousel a prestat ridit nehodlam, ja jen ze to neni vzadu tak zly...
CKC # 594
- Roman - ZX12
- Easy slider
ja trpim asi nejakym syndromem kontroly ci co, na motorce nejvic, i v aute jsem dost nesvuj kdyz neridim
a nekdo jede kudlu, nebo staci i vic rychleji
a kdyz nekoho vezu v aute nebo na moto tak jsem nervozni taky, pac kdyz jedu sam a nedej boze se vysekam,
tak to odnesu jen ja...ale zas na druhou stranu, kdyz nekoho vezu je to radiofka styl
a nekdo jede kudlu, nebo staci i vic rychleji
a kdyz nekoho vezu v aute nebo na moto tak jsem nervozni taky, pac kdyz jedu sam a nedej boze se vysekam,
tak to odnesu jen ja...ale zas na druhou stranu, kdyz nekoho vezu je to radiofka styl
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Vydržíme, vydíš, co dělá láska? V tomhle případě až za hrob...Roman - ZX12 píše:uz je to dlouho co jsem byl batuzek, ale byl jsem
stejne batuzky obdivuji, jak to muzete vydrzet? a ze byste si to uzivali, to asi moc ne
!MOTO PRO KAZDEJ BATUZEK!
Vycházej z mého podpisu
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
Naposledy na parakovišti cestou z dovolený. Na dámských WC narváno, fakt se jinak nedalo, vlítla jsem na pánské. Při odchodu míjím potřebu konajícího muže se slovy: nenechte se rušit, já jen projdu". Byl z toho tak překvapený, že si crvkl na gaťky Pak zde je na místě otázka, čí že to byl vlastně trapas?Dášenka píše:á dalsi posila na "batuzkovym!Petra77 píše:Tož tak už to funguje. Už to není posraté....
Dan me na chvilku pustil ke klavesnici,tak toho musim vyuzit...
Stal se vam nekdy nejaky trapas?
(prave vola Fanus.... )
Majdinka ER-5
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak proto jsme ho s KINGem nemohli na Mlýnky dostat ani párem volů...nebo spíš "ani heverem"...DoktorZRX píše:Prozatím to je tak, že kde bude Verča nebude Fanuš a na opak Jo a mám vyřídit pozdrav od Fanušarudormi píše:za poslední období jedno z nejlepších témat
a když už tu máme to babské fórum, jak to bylo, je a bude s fanušem, verčou a ... tou další slečnou?
EDIT: Teď koukám, že na podzimní Skalku je napsaná Verča a i Fanuš s Danie...
Naposledy upravil(a) Ladis dne pon říj 06, 2008 08:44:26, celkem upraveno 1 x.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nezoufej, jestli mu zbyly aspoň nějaký bodíky na kontě, tak je má za 3 měsíce zase doma! Jestli už to teda neoznámil s tím, že s odkladem počítá a půlku už odečetl...Petra77 píše:...Zrovna mi bylo telefonem oznámeno, že mu vezmou na 6 měsíců papíry. Tak asi budu nucela si udělat noty aspoň na auto.
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver