Motohospoda v Březi u Mikulova
- Roman - ZX12
- Easy slider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bulda píše:Tak jo, i já musím přispět troškou do mlýna...
Díky Vám borci z CKC už vím, proč jsem opustil Čechy a vtrhnul na Moravu. Ta kuriózní nehoda, o které psal Roman se bohužel týkala mě a tímto bych rád poděkoval Mártymu a Roman - ZX12, že mě nenechali ve štychu. Mašina je v servisu a pevně věřím, že se na Mlýnkách už ukážu s novou přední částí kawy.
A poslední věta je má okřídlená: "ať se vejdeš"

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
proste se s tim musis kamarade smirit...zlata moravenka...nekterym lidem morava a hlavne ta jizni vyhovuje tak nejak vic....nepsal o lidech ale o kraji...a ja s nim souhalsimKankX píše:Bulda píše:Tak jo, i já musím přispět troškou do mlýna...
Díky Vám borci z CKC už vím, proč jsem opustil Čechy a vtrhnul na Moravu. Ta kuriózní nehoda, o které psal Roman se bohužel týkala mě a tímto bych rád poděkoval Mártymu a Roman - ZX12, že mě nenechali ve štychu. Mašina je v servisu a pevně věřím, že se na Mlýnkách už ukážu s novou přední částí kawy.
A poslední věta je má okřídlená: "ať se vejdeš"...tak tomu moc nerozumim, co s tim maji spolecneho Cechy a Morava???
![]()
![]()
...ale urazi me to

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to uraziMARTY píše:proste se s tim musis kamarade smirit...zlata moravenka...nekterym lidem morava a hlavne ta jizni vyhovuje tak nejak vic....nepsal o lidech ale o kraji...a ja s nim souhalsimKankX píše:Bulda píše:Tak jo, i já musím přispět troškou do mlýna...
A poslední věta je má okřídlená: "ať se vejdeš"...tak tomu moc nerozumim, co s tim maji spolecneho Cechy a Morava???
![]()
![]()
...ale urazi me to
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zadej souřadnice! Dnes jsem se stavil po cestěš ze Znojma v Březí. Hospudka OK, v neděli jedu taky. V kolik u trampa?Roman - ZX12 píše:toz rekni kde je sraz a budu tamMARTY píše:nedeli potvrzuji....jsem i pro delsi vyjezd...planujte ghostrideri...navrhuji si zajezdit...BUCHLAKY...PAUZA...BREZI ZAKONCENI RELAX....
vyzyvam minimalne...mavericka...pavla zrx veteran club,kinga.kuze lina apod![]()
![]()
Ginusko...cti a planuj...v nedeli se probudime spolu a vyjedem![]()
![]()
![]()
a moc se neunavuj Marty ze soboty na Nedeli
ZRX 1200 R
tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkalKankX píše:...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to uraziMARTY píše:proste se s tim musis kamarade smirit...zlata moravenka...nekterym lidem morava a hlavne ta jizni vyhovuje tak nejak vic....nepsal o lidech ale o kraji...a ja s nim souhalsimKankX píše:...tak tomu moc nerozumim, co s tim maji spolecneho Cechy a Morava???
![]()
![]()
...ale urazi me to
![]()
...a basta a nemam ho rad

Jak říkám, mám tam kamarády (a myslím že velmi dobré kamarády - za kterýma bych vždycky stál), ale kydat kvůli tomu špínu na východní čechy odkud pocházím, nebo na prahu kde zrovna teď žiju mi nepřijde košer

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
nikde jsem tady na foru nezahledl jedinou vetu kde by nekdo vazne plivl na cajzly ci na ty z velke moravy...vytrhavat z kontextu nebo si domyslet je scestne...zadny fanaticky nacionalista tady mezi nama neni a myslim ze kazdy ma stejne nejvice v koutku srdce ukryto to misto kde se narodil a prozil mladi do cca 15 let...pak uz je to jedno...ja muzu zit kdekoli jen v Praze ne...to vim jiste...
ja se nikdy nikoho po pozdraveni neptal ...odkud ses ???....neni to dulezite tak tady pls nerozmazavejte nacionalismus nebo zkoncite u rasismu...

ja se nikdy nikoho po pozdraveni neptal ...odkud ses ???....neni to dulezite tak tady pls nerozmazavejte nacionalismus nebo zkoncite u rasismu...

nee rasismus ani nacionalismus - ale poznámka která tu padla byla zkrátka urážející. Co třeba Hoza Zedů který jel z Prahy pomoci Bobovi na moravu když bouchnul obě kola.. myslím zkrátka že dobří kluci a holky žijou všude a ne jen na moravěMARTY píše:nikde jsem tady na foru nezahledl jedinou vetu kde by nekdo vazne plivl na cajzly ci na ty z velke moravy...vytrhavat z kontextu nebo si domyslet je scestne...zadny fanaticky nacionalista tady mezi nama neni a myslim ze kazdy ma stejne nejvice v koutku srdce ukryto to misto kde se narodil a prozil mladi do cca 15 let...pak uz je to jedno...ja muzu zit kdekoli jen v Praze ne...to vim jiste...![]()

Asi nemá cenu rýpat se v tom nějak moc dál...

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
je to sice OT ale myslím že se to tady zbytečně rozmazává,berte to s nadhledem vždyť jde o úplný h....ZdrahyZX9R píše:tak nějak se mi to taky moc nelíbilo - žil jsem na dost místech, po republice (vzhledem k tomu že je mrňavá) se pohybuju často a kámoše mám všude. Na moravě jsem kromě směšnýho komolení jazyka nic zase tak fantastickýho nepotkalKankX píše:...bohuzel nepsal o kraji ale o lidech a proto me to uraziMARTY píše: proste se s tim musis kamarade smirit...zlata moravenka...nekterym lidem morava a hlavne ta jizni vyhovuje tak nejak vic....nepsal o lidech ale o kraji...a ja s nim souhalsim![]()
...a basta a nemam ho rad
![]()
Jak říkám, mám tam kamarády (a myslím že velmi dobré kamarády - za kterýma bych vždycky stál), ale kydat kvůli tomu špínu na východní čechy odkud pocházím, nebo na prahu kde zrovna teď žiju mi nepřijde košerNaučit se říkat "tož" a nadávat na "cajzli" mi přišlo vždycky trošku mimo mísu ... asi by jsi měl trochu vážit slova, i v čechách má CKC spoustu členů kteří by se mohli cítit trošku dotčeni....

já třeba neznám Káču osobně a když o moravě píše jako o Asii tak to beru jako srandu..
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
jasne kam .. jen chci upozornit ze ten chlapec o kterem se pise je slusnej ...zadnej frajirek...muj nazor na prvni setkani...urcite nechtel plivnout jedovatou slinu ktera by sebou splachla i lidi....jednalo se zjevne o krajinu....nechme to byt...urco by to vysvetlil jako ja...nicmene se bude moci na Mlynkach vyjadrit...jinak mu treba hosi zpod hory ŘIP muzou dat do repyZdrahyZX9R píše:nee rasismus ani nacionalismus - ale poznámka která tu padla byla zkrátka urážející. Co třeba Hoza Zedů který jel z Prahy pomoci Bobovi na moravu když bouchnul obě kola.. myslím zkrátka že dobří kluci a holky žijou všude a ne jen na moravěMARTY píše:nikde jsem tady na foru nezahledl jedinou vetu kde by nekdo vazne plivl na cajzly ci na ty z velke moravy...vytrhavat z kontextu nebo si domyslet je scestne...zadny fanaticky nacionalista tady mezi nama neni a myslim ze kazdy ma stejne nejvice v koutku srdce ukryto to misto kde se narodil a prozil mladi do cca 15 let...pak uz je to jedno...ja muzu zit kdekoli jen v Praze ne...to vim jiste...![]()
ja se nikdy nikoho po pozdraveni neptal ...odkud ses ???....neni to dulezite tak tady pls nerozmazavejte nacionalismus nebo zkoncite u rasismu...![]()
Asi nemá cenu rýpat se v tom nějak moc dál...jedna neuvážená poznámka někoho kdo o klubu celkem nic zatím neví...