hadice 1.): od packy k rozdelovaci: 39 cm
hadice 2.): od rozdelovaci k brzdici: 42 cm (k obema brzdicum stejne)
hadice 3.): od packy k brzdici: 80 cm
zadek: od zadni brzdy k brzdici: 39 cm
spojka: 110 cm
ten zadek je blbe... ten musi byt tech 46 cmLadis píše:Takže, souhlasíte obecně s těmato mírama pro ZRX![]()
![]()
hadice 1.): od packy k rozdelovaci: 39 cm
zadek: od zadni brzdy k brzdici: 39 cm
ups...s tím zadkem je to moje chyba, zapoměl jsem updejtnout nový poznatky!KankX píše:ten zadek je blbe... ten musi byt tech 46 cm
hadice 1.): jeste jednou jsem ji premeril a na verzi R s originalnimi riditky je 38cm a je tam vule habadej, mozna tam ma Milda jina riditka, nebo to ma Sko jinak vedeny....
spojka: sundal jsem nadrz a premeril, opravdu vychazi tech 110cm (mereno presne podle originalni trubicky - kopirovani ohybu) a nahradi vlastne jak tu hadicku, tak tu trubicku, protoze original je to nakrimplovany dohromady...
ups...s tím zadkem je to moje chyba, zapoměl jsem updejtnout nový poznatky!
Takže tada takhle:
hadice 1.): od packy k rozdelovaci: 38 cm
zadek: od zadni brzdy k brzdici: 46 cm
milda píše:![]()
Tak tady má někdo dost!!
![]()
Tak sorry,CHosé,bylo na Tebe,ale nějak mě Tvoje "odlehčení" zapůsobilo negativně a že nám tady svými "divnými" rozněry kazíš náš výbornej centimetrovej gulášek...666S999 píše:proč???milda píše:![]()
Tak tady má někdo dost!!
![]()
Počítej že tam budeš mít o dvě spojky více, ale zase kratší hadici. Takže dle mého chabého výpočtu to bude rozdíl cca 500 až 1000KčKankX píše:rozhoduji se jestli do hadic jit nebo ne... spis vsak ano, ale dal bych prednost systemu D, abych se vsak rozhodl zda B nebo D potrebuji znat cenovy rozdil mezi obema verzema... pokud ten rozdil nebude extra ranec, pak system D. Tak kdo zjisti ty ceny?
Chozé, take it easy!666S999 píše:ups...s tím zadkem je to moje chyba, zapoměl jsem updejtnout nový poznatky!
Takže tada takhle:
hadice 1.): od packy k rozdelovaci: 38 cm
zadek: od zadni brzdy k brzdici: 46 cm
!!!SYSTÉM2: obě přední hadice jdou k brzdičům přímo ! BEZ ROZDĚLOVAČE!!!
brzda přední: (orientace když sedím na motorce (pravá/levá)
1.) hadice k pravému brzdiči k brzdové páčce (blíže ...) délka 38 (od páčky k roz...)+42 (rozděl-brzdič) = 80 centimetrů
2.) hadice k levému brzdiči ( o "brýle" - rozteč předních vidlí cca 25 cm delší !) + 80 cm = cca 105 cm
3.) hadice zadní brzda = 46 cm
4.) hadice spojka = 110 cm
hadici 2.) jsem dal od oka...SOUHLASÍTE S DÉLKAMA???
JÁ SI VYMÝŠLÍM: chci hadice tak jak je v tomhle příspěvku, jen nevím přesně hadici č.:2
Ty bláho oni tam fakt v nabídce nemaj nerezový?Ladis píše:Nedostanu se v tomto týdnu do Boskovic a tak prodlužuju uzavírku objednávek do tohoto pátku 5.9.08, 14:00 hod.! Pak odjíždím směr OKRacing a objednávám...
4 milda: jakou teda budeš chtít barvu hadic?