Diky moc pane, rozhodne skoda ze jste neprijeli no ...
Jede nekdo na Čoudovu svatbu z Praglu?
- karelkavka
- Easy rider

Ano Zdrahy ma pravdu ja si matně pamatuju Tajnej Zavod a lonska Skalka Včera si se šetřil sam jen malý paňačky adruhejm panaka že by to zabilo vola .Počkej přiště pacholikučoud píše:NJ, prazaci neumej chlastat ...![]()
to ja sem uplne fit ... ale manzelka teda, mno, mno ... holt taky prazak ...
KAREL GPZ 1100 RED +LTD 1100 RED CKC*224*
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem dorazil v pohode, mrzi me ze jsem nemohl zustat, ale neco jsem slibil a sliby se maj plnit
kazdopadne Coude - jeste jednou vam preju at vam vyjde vsechno tak jak si planujete a hlavne zdravi - zbytek uz mate ve svych rukou
jo a diky za svatebni hostinu se kterou jsem fakt nepocital a moooc me prekvapila a potesila 
Doufam, ze sis tu nasi jizdu uzil tak jako ja, jel jsem obcas za tim typkem (zapomel jsem jmeno) s tim otevrenym Rexem a muzu rict, ze mi obcas behal mraz pozadech kdyz jsem slysel to vsechno troubeni a krasny zvuky co jsme dokazali vytvorit
kazdopadne Coude - jeste jednou vam preju at vam vyjde vsechno tak jak si planujete a hlavne zdravi - zbytek uz mate ve svych rukou
Doufam, ze sis tu nasi jizdu uzil tak jako ja, jel jsem obcas za tim typkem (zapomel jsem jmeno) s tim otevrenym Rexem a muzu rict, ze mi obcas behal mraz pozadech kdyz jsem slysel to vsechno troubeni a krasny zvuky co jsme dokazali vytvorit
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
tak "uz" jsem taky doma. napsal bych driv ale byl jsem rad ze jsem dorazil domu a sel jsem spat, nebo spis se z toho vyspat
byla to opravdu luxusni akce, dekuju za pozvani a preju hodne stastnych spolecnych kilometru
a kdo je ted na rade? Kuba?
a kdo je ted na rade? Kuba?
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#