aspon nekdo me podporil. dikyAngelZX-4R píše:Přesně, nová Desina je humus.... i Faroš je hezčí...Tilda píše:tak me se teda fireblade libil mnohem vic nez nova ZX10. desina ma naprosto silenou masku a dorazi to blinkry. kazdej normalni vyrobce je da do zrcatek a vypada to hezky, jen tady jsou na stopce a vypadaj jak kdyby tam byly prilepeny na posledni chvili protoze je nekdo zapomel dat nekam jinak
ty blinkry prilepeny na zrcatkach jsou presne spocitany, aby odhaneli vzduch od tvych velkych ramen a tim doslo nejen k lepsimu obtekani stroje ale i jezdceTilda píše:aspon nekdo me podporil. dikyAngelZX-4R píše:Přesně, nová Desina je humus.... i Faroš je hezčí...Tilda píše:tak me se teda fireblade libil mnohem vic nez nova ZX10. desina ma naprosto silenou masku a dorazi to blinkry. kazdej normalni vyrobce je da do zrcatek a vypada to hezky, jen tady jsou na stopce a vypadaj jak kdyby tam byly prilepeny na posledni chvili protoze je nekdo zapomel dat nekam jinak![]()
KankX: lepsi obtekani vzduchu by prave mely blinkry INTEGROVANY do zrcatek, ne tyhle bazmeky prilepeny na stopkach
Díky za info, ale zbytečně mě bereš za slovo. Ten Globus byl jen příměr toho, jak na mě "stroje" YUKI zapůsobyly. Prostě ať jsem se podíval na cokoliv, připadá mi vývoj a výroba těchto "motorek" jako plýtvání peněz! Ať pošívají sedadla, dělají polepy, motorky jim ale nejdou...můj názor!AngelZX-4R píše:Bohužel Tě musím zklamat, ale co jsem dělala u YUKIny, nikdy nebyla žádná v Globu atd, pardon, byl, NEW SPEEDY a to skútr 50ccm jako hlavní výhra Ondrášovky - min. vody (tuším, že Ondrášovka)...
To, co jsi viděl v hypermarketech, to je dotažený z Číny bez jaké koli značky(většinou je tam jen název fabriky) a nemá to s YUKInama nic společného....tak, doufám, že jsem to uvedla na správnou míru![]()