31.05.08 po Georgově svatbě
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Kubo nevím jak to udělat,ale lakýrník kterému jsem svěřil motorku na nalakování dělá mrtvého brouka,takže pokud ho odchytnu tak z něj toho brouka udělám!
Proto prosím mou rezervaci ber tak na 50%jelikož pokud to zvládne nalakovat tak 100pro dorazíme pokud ne tak budu leda nasraně čumět doma na telku
Dám včas echo,jak jsem dopadl,sezona jede na plné otáčky a já čekám na pitomej lak ACH jo
Proto prosím mou rezervaci ber tak na 50%jelikož pokud to zvládne nalakovat tak 100pro dorazíme pokud ne tak budu leda nasraně čumět doma na telku

Dám včas echo,jak jsem dopadl,sezona jede na plné otáčky a já čekám na pitomej lak ACH jo

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

Tak aspon budu mit partaky na cestu zpet.... chces jet po dalnici nebo mimo ni? ja bych jel urco mimo.... nechci mit z gumy placku... ne ne ne... a pokud bude pocasi, tak by to mohla byt fajn vyjizdka...KankX píše:my take musime po svatbe domu
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Kuba
- Ghostrider
to je už teda odhlášených, ale pořád nás tam bude víc jak 24 + další co jsou místní a nebudou tam spát, to už bude 28 a jistě se ještě někdo přidá. Místa je tam dost, tak pokud se někdo rozhodne až v onen den, tak není problém a nocleh zajistíme bez problému
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No obvykle take nemam rad dalnice, ale tady budu dost mozna muset udelat vyjimku, protoze budeme dost spechat.... ale je to jeste predcasne, uvidi se na miste to uz budu presne vedet co si muzeme dovolitElvis. píše:Tak aspon budu mit partaky na cestu zpet.... chces jet po dalnici nebo mimo ni? ja bych jel urco mimo.... nechci mit z gumy placku... ne ne ne... a pokud bude pocasi, tak by to mohla byt fajn vyjizdka...KankX píše:my take musime po svatbe domu

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Poldik (Hawai)
Tak to bych taky rád věděl. To nám musí říct Kuba, ten myslim pro tu naši partu do Lipůvky pojede.misak39 píše:Východočeši a Morava, v kolik na Lipůvce????
Jelikož máme být v 12:15 u Georga, tak bych to viděl mezi 11:00 - 11:30, ale to je max. Abysme
v těch 11:30 vyrazily z Lipůvky
GPX 600R ´93
Carpe Diem!
Carpe Diem!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tady http://www.mapy.cz/#x=137873408@y=13324 ... _145508225Jana Kawa píše:kde je Lipůvka?
nebo-li na prijezdu do Brna od Svitav

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer