Vyber Helmy - poradte

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
Odpovědět
Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » čtv led 31, 2008 15:45:38

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

Pedros

Vyber Helmy - poradte

Příspěvek od Pedros » čtv led 31, 2008 16:10:16

No ja mam zrovna helmu Caberg 104 za tech 5100,- . a neni spatna . Hlavne tady sem ji nevidel ze byo ni nekdo psal a je v cenove relaci [sou i jine modely] jako Nitro. Pravda je ze zadna nitro me nesedela :-)) .
Z750S

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber Helmy - poradte

Příspěvek od milda » čtv led 31, 2008 18:22:49

Pedros píše:No ja mam zrovna helmu Caberg 104 za tech 5100,- . a neni spatna . Hlavne tady sem ji nevidel ze byo ni nekdo psal a je v cenove relaci [sou i jine modely] jako Nitro. Pravda je ze zadna nitro me nesedela :-)) .
Já mám tuhle:

Obrázek

Možná máme stejnou?

Před tím jsem měl AGV a tahle je o mnoho lepší.Nefouká do ní(na druhou stranu těsní až moc a v malý rychlosti se NEMLŽÍCÍ
Plexi mlží-v 50 ti musím plexi drobet otevírat).V AGV mi ve větších rychlostech teklo z očí ...průvan jako sviňa!!Jeden z důvodů byl ten,že se dost vymačkala,ale to by taky neměla.A největší průser byl aerodynamickej hluk.
Ono je to relativní,Caberg taky není zticha,ale ten přechod byl dost úlevnej...Jinak mít ještě tišší ,lehčí,bezpečnější ,hezčí a LEVNĚJŠÍ :wink: helmu by mi nevadilo!!!
Jo a druhý tmavý vnitřní plexi není k zahození!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber Helmy - poradte

Příspěvek od KankX » čtv led 31, 2008 20:01:39

milda píše:
Pedros píše:No ja mam zrovna helmu Caberg 104 za tech 5100,- . a neni spatna . Hlavne tady sem ji nevidel ze byo ni nekdo psal a je v cenove relaci [sou i jine modely] jako Nitro. Pravda je ze zadna nitro me nesedela :-)) .
Já mám tuhle:

Obrázek

Možná máme stejnou?

Před tím jsem měl AGV a tahle je o mnoho lepší.Nefouká do ní(na druhou stranu těsní až moc a v malý rychlosti se NEMLŽÍCÍ
Plexi mlží-v 50 ti musím plexi drobet otevírat).V AGV mi ve větších rychlostech teklo z očí ...průvan jako sviňa!!Jeden z důvodů byl ten,že se dost vymačkala,ale to by taky neměla.A největší průser byl aerodynamickej hluk.
Ono je to relativní,Caberg taky není zticha,ale ten přechod byl dost úlevnej...Jinak mít ještě tišší ,lehčí,bezpečnější ,hezčí a LEVNĚJŠÍ :wink: helmu by mi nevadilo!!!
Jo a druhý tmavý vnitřní plexi není k zahození!!
z tech "levnejsich" prileb bych take uvazoval o tomto modelu, myslim ze zpracovanim je na tom dost dobre... proste se mi taky libi. Akorat v Anglii nemaji na dovozove prilby a tak tam vsichni kupuji "jebky" Nitro ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 31, 2008 20:56:31

Já se chystám koupit Shark RSI, ale zajímalo by mě, co na ní objevil Maverick s Pavlem Kysem, že by šli do jiné :dontknow:
Buell xb12r
CKC#160

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

jasně!

Příspěvek od 666S999 » čtv led 31, 2008 21:01:21

Akorat v Anglii nemaji na dovozove prilby a tak tam vsichni kupuji "jebky" Nitro

před Nitrem jsem měl AGV, byla to ještě větší jebka, než Nitro...mám N800, a zpracování není špatný...Mám jí jen 2 sezóny a nic neodešlo...
A jebku uděláš z každý helmy, když sebou jebneš o zem...
ŽE JSTE NA NĚ NĚJAK VYSAZENÝ "ÁRIJCI"...já s ní problém nemám. Podle mě je jebka Airoh. :wink:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Re: jasně!

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 31, 2008 21:17:11

666S999 píše:Akorat v Anglii nemaji na dovozove prilby a tak tam vsichni kupuji "jebky" Nitro

před Nitrem jsem měl AGV, byla to ještě větší jebka, než Nitro...mám N800, a zpracování není špatný...Mám jí jen 2 sezóny a nic neodešlo...
A jebku uděláš z každý helmy, když sebou jebneš o zem...
ŽE JSTE NA NĚ NĚJAK VYSAZENÝ "ÁRIJCI"...já s ní problém nemám. Podle mě je jebka Airoh. :wink:
Náhodou, Chozého vypadá pěkně a jestli plní to co má, tak nevidím problém :wink:
Buell xb12r
CKC#160

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv led 31, 2008 21:27:25

DoktorZRX píše:Já se chystám koupit Shark RSI, ale zajímalo by mě, co na ní objevil Maverick s Pavlem Kysem, že by šli do jiné :dontknow:
myslim ze si stezovali na velky hluk ...kdosi mi vcera rikal ze shark ne...
kankx si taky stezoval :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv led 31, 2008 21:39:38

MARTY píše:
DoktorZRX píše:Já se chystám koupit Shark RSI, ale zajímalo by mě, co na ní objevil Maverick s Pavlem Kysem, že by šli do jiné :dontknow:
myslim ze si stezovali na velky hluk ...kdosi mi vcera rikal ze shark ne...
kankx si taky stezoval :wink:
To je myslím kus od kusu, jakou kdo má kebuli a jak mu helma sedne... Na jeden a ten samej typ jsem slyšel chválu i největší pohanu, tak si pak vyber...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv led 31, 2008 21:44:20

ano vyber si...S H O E I ...cely ckc do S H O E I... :D :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 31, 2008 21:48:49

Tak se na to podíváme z druhý strany.

Někdo mi doporučí supr helmu(třeba na ní i budou peníze).

Přijdu do krámu a jedna velikost mě tlačí,je moc malá a hned ta další je velká...

Chyba je samozřejmě ve mě.

HLAVNÍ JE NAJÍT TY ,(NEBO TU) KTERÉ SEDÍ A PAK SE ROZHODNOUT.

Asi nebudu sám,kdo má tu palici ňákou divnou a ve finále je ,jak se říká "rád,že je rád" že vůbec něco koupil a dokonce se to vzhledově blíží tomu,co si představoval,držímu to na hlavě a současně nemá mozek jak citron v lisu....

O závisti vůči těm,jejichž hlavy pasují skoro do každýho škopku mluvit nebudu :twisted: a už vůbec raději nebudu řešit vztah helma a mé dioptrické pomůcky!!Další drobná komplikace.

Toš tak!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » čtv led 31, 2008 21:55:19

milda píše:Tak se na to podíváme z druhý strany.

Někdo mi doporučí supr helmu(třeba na ní i budou peníze).

Přijdu do krámu a jedna velikost mě tlačí,je moc malá a hned ta další je velká...

Chyba je samozřejmě ve mě.

HLAVNÍ JE NAJÍT TY ,(NEBO TU) KTERÉ SEDÍ A PAK SE ROZHODNOUT.

Asi nebudu sám,kdo má tu palici ňákou divnou a ve finále je ,jak se říká "rád,že je rád" že vůbec něco koupil a dokonce se to vzhledově blíží tomu,co si představoval,držímu to na hlavě a současně nemá mozek jak citron v lisu....

O závisti vůči těm,jejichž hlavy pasují skoro do každýho škopku mluvit nebudu :twisted: a už vůbec raději nebudu řešit vztah helma a mé dioptrické pomůcky!!Další drobná komplikace.
Toš tak!!
:D
Svatá pravda :D a ty dioptrie řeším čočkama, sice si nic co je blíž jak metr a půl nepřečtu ale zas nic netlačí a nemusím zbytečně utrácet za navigace a podobný zbytečnosti, bo na ně nevidííím :D
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » čtv led 31, 2008 22:02:38

Žádná sláva. Hluk, mlží se při nižších teplotách a fučí do ní. Nadruhou stranu oproti předchozí Laserce se navymačkalo polstrování, sedí na hlavě perfektně. Za ty prachy jsem prostě chtěl víc.
ZRX 1200 R

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv led 31, 2008 22:08:30

Já mám na čočky úchylku!!Absolutní nemohoucnost si je nasadit!!

Ale nechá se najít helma,kde se dají brejle používat bez utrpení.
Tedy pokud nejsou velikostně jako zrcadlovky americký policie... :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » čtv led 31, 2008 22:08:48

Pavel Kys píše:
Žádná sláva. Hluk, mlží se při nižších teplotách a fučí do ní. Nadruhou stranu oproti předchozí Laserce se navymačkalo polstrování, sedí na hlavě perfektně. Za ty prachy jsem prostě chtěl víc.
Tak to bude zajímavý, to jsem s výběrem teda zase na začátku :oops:
Buell xb12r
CKC#160

Odpovědět