Slovinsko 2008

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pát lis 02, 2007 11:04:09

tak asi jsem taky pro stan, jelikož pojedeme dvě motorky a tři lidi, tak my to vychází na 40 000,- bez dlabance, do stanu 30 000,- a to už je rozdíl, nemluvě o tom , že chci jet i na tu dovču po Čechách
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

re

Příspěvek od MARTY » pát lis 02, 2007 11:48:55

plne se podepisuji pod nazor georga a zdrahyho a wolkswagena a marka..
apropo a pokud si jeste pripocitate olej a gumy a bolave ruce a zada a motorku plnou mrtvych much apod po navratu domu mozna by byl ok tak max MISTELBACH.
no jsem zvedav...bude tezke to skloubit.
za sebe chci jen malo....mam fakt ty nohy bolave a sprcha a postel po celodenni jizde mi delaji dobre...o vane ani nemluvim...
ale jak rikam prizpusobim se...pokud zvitezi vylet ala pod sirakem,klidne pockam na vas doma a projedu ty cechy...tyky budou hezke :wink: :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát lis 02, 2007 14:42:09

...takl ja uz vas necham a nebudu to dal rozpytvavat. Kdyz na to prijde, tak ozelim nejen postel, ale i jizdu na motorce a vezmu, tem co budou chtit, bagaz a stany doprovodnym vozidlem aby si tu jizdu na motce poradne uzili :) Hlavne ze pojedeme spolu :wink:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pát lis 02, 2007 15:38:50

no to zase né Honzo, to pak pojede polovina autama :cry:
Jana ZX6R 05
*62* CKC

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát lis 02, 2007 16:15:41

Auto asi zůstane na mě, rád bych vzal sebou Dannyho.... je bez nás celej smutnej :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát lis 02, 2007 16:19:58

Jana Kawa píše:no to zase né Honzo, to pak pojede polovina autama :cry:
Proc polovina? Vzalo by se jedno do kteryho by se vesla vsechna bagaz a timpadem by se mohlo na motorkach jet nalehko, to by bylo fajn, ne? No a ja bych se mohl obcas vystridat s Blankou, abych si to taky obcas trosku uzil. ;-) Osobne take nemam rad oblozenou motorku jak chlebicek, to pak ten spravny pocit z jizdy chybi :-(
----- (W) -----
young oldtimer

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pát lis 02, 2007 16:46:08

to jako, že by jsi vzal auto i motku?
Jana ZX6R 05
*62* CKC

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát lis 02, 2007 17:06:50

Já tak jsk jsem řekl, půjčil bych vozík a motorka by jela s námi...
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát lis 02, 2007 17:56:21

Jana Kawa píše:to jako, že by jsi vzal auto i motku?
nevim jestli to bylo na me? ale premyslel jsem ze ja auto, Blanka motorku a tak bychom mohli jezdit na stridacku... ja na motorce, pak ja na motorce, pak ja na motorce, pak Blanka na motorce a pak ja na motorce a pak ja... ja... ja... ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

Tilda
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Tilda » pát lis 02, 2007 18:04:19

a slo by to vyresit tak ze by se sehnal penzion pobliz kempu a muzem se rozdelit podle toho kdo chce stan a kdo postel? je fakt ze ve stanu nedobiju mobil ani baterku do fotaku, ale na druhou stranu jsem porad na vejsce takze to co si vydelam je spis takovy lepsi kapesny a rozmyslim jsi jestli dam za ubytovani o 3000 vic (pokud bude batuzek tak 6000). zas chapu ze pro nekoho dovolena ve stanu proste neni dovolena takze by to chtelo nejakej kompromis. asi bude nejlepsi tohle vyresit treba ve sklipku, ne na foru :wink:
ZRX1200R
ZRX1000RR

Don't drink and drive, but smoke and fly :-)
#399#

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Re: re

Příspěvek od DoktorZRX » pát lis 02, 2007 19:28:29

MARTY píše:plne se podepisuji pod nazor georga a zdrahyho a wolkswagena a marka..
apropo a pokud si jeste pripocitate olej a gumy a bolave ruce a zada a motorku plnou mrtvych much apod po navratu domu mozna by byl ok tak max MISTELBACH.
za sebe chci jen malo....mam fakt ty nohy bolave a sprcha a postel po celodenni jizde mi delaji dobre...o vane ani nemluvim...
ale jak rikam prizpusobim se...pokud zvitezi vylet ala pod sirakem,klidne pockam na vas doma a projedu ty cechy...tyky budou hezke :wink: :D :D
Ona bude stačit jedna taková jižní Chorvatská bouřka a máte pod stanama po dovolené a nehledě na to, že mám arachnofóbii a klaustrofóbii. Vlést mi do stanu nějaká havět nebo had tak to nerozdejchám. Pod stan nejedu. :sad1: Na dovolenou se musí vzpomínat a né spát někde na zemi.
Buell xb12r
CKC#160

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pát lis 02, 2007 19:44:19

Tildo, ve sklípku nic nevyřešíš, dopadne to jako na Skalce - nebude si s kým povídat :lol:
Doktore: ve stanu se nespí na zemi, to bejvávalo

tak už někdo začněte shánět ten penzion, jedeme v sezóně, takže bude brzy vyprodáno
Jana ZX6R 05
*62* CKC

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: re

Příspěvek od MARTY » pát lis 02, 2007 20:22:14

DoktorZRX píše:
MARTY píše:plne se podepisuji pod nazor georga a zdrahyho a wolkswagena a marka..
Ona bude stačit jedna taková jižní Chorvatská bouřka a máte pod stanama po dovolené a nehledě na to, že mám arachnofóbii a klaustrofóbii. Vlést mi do stanu nějaká havět nebo had tak to nerozdejchám. Pod stan nejedu. :sad1: Na dovolenou se musí vzpomínat a né spát někde na zemi.
lol lol jsem se malem pocural jak jse to precetl...
jinak ja plne sdilim tvuj nazor.....nerikam...treba uz jsem stary ale cundru jsem sjel mraky...za mlada i v desti pod sirakem spal...
ted uz ne...par petek za pohodu dam a rad...a pokud se mi nebude dostavat....nepojedu ale budu s vami duchem :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát lis 02, 2007 20:58:28

Zase bych nerad, aby to vyznělo, že je to dovolená jen pro pár lidí co na to mají. Varianta, že se najde penzion v oklí kempu, popřípadě kemp pro stany, zároveň s chatkama je si myslím docela fajn. Původně jsme takhle plánovali loňské Alpy a nakonec jak nám bylo v penzionu :D
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

NOVÝ NÁPAD

Příspěvek od Jana Kawa » pát lis 02, 2007 21:21:25

co zkrátit Slovinsko o dva dny, bydlet jen u jezera, projezdit okolí. Jeskyně a pobřeží udělat někdy jindy, takže seženeme bydlení v jednom místě na pět dní.
V Chorvatsku je na nejjižnějším cípu Istrie městečko Premantura s kempem Stupice a tam mají - zařízené stany, karavany a
mobilhomy - každému co hrdlo ráčí

stany s el. pr. asi 3000,- na týden/os
karavany 4300,-/os
domky 17500,- pro 4 osoby- 2 ložnice

na ostrově výlety - do Puly -koloseum, Limský fjord (Vinetou), mys Kamenjak - romantika :oops:
Jana ZX6R 05
*62* CKC

Zamčeno