Natankovat plnou nádrž před zimním spánkem?
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
aha jsem si nevsiml ze se jedna o funglofku... tak to je pak v pohode. Co mas za barvu? Jinak nezavlazuj, nech ji zitplisken píše:Dekuju moc,baterka vim ze by mela jit ven.v chladici je nemrznouci smes u novych moto takze to je v pohode.kolisat teplota by tam nemela.neni jak.rikal sem si jak bude ted tech -18 tak ze bych jen zavlazil ale verim vam.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
bacha...
dávej jen pozor na kondenzaci vlhkosti, něčím jí přikrej, aby se na Zedovi neudělala jinovatka...to škodí asi nejvíc...a ostatní, co dělat je tu napsáno!plisken píše:Dekuju moc,baterka vim ze by mela jit ven.v chladici je nemrznouci smes u novych moto takze to je v pohode.kolisat teplota by tam nemela.neni jak.rikal sem si jak bude ted tech -18 tak ze bych jen zavlazil ale verim vam.
Tak na jaře na viděnou!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
další se Z750
Ahoj, koukám, že jsis taky udělal radost a koupil novou Z750. Tož vítej mezi nás chlape. Jinak nemám co dodat k tomu co řekli KankX a doktor.
Já osobně nedělám se silver shadow na zimu nic. Ani nevynadávám baterku, ani nekontroluju jestli je směs v pořádku.
Co to máš na barvu? To už je barva z modelového roku 2008?
Já osobně nedělám se silver shadow na zimu nic. Ani nevynadávám baterku, ani nekontroluju jestli je směs v pořádku.
Co to máš na barvu? To už je barva z modelového roku 2008?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
re
tak jsem vcera protocil svou malou zx a deset minut ji nechal brblat a po zahrati protocit na stojanu...parada...predla jako male kote.....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Re: Tak jsem ...
No já včera koupil v OBI nejspíš alternativu, jmenuje se to Aquabin je to od Sheronu. Asi blbá otázka, ale když se to teda naředí s benzinem, neznehodnotí ho nějak? Čuchal jsem k tomu a je to asi pěknej driák, smrdí to jak OkenaDoktorZRX píše:Jo, Velfobin je klasikaLech píše:... si koupil tuto žbrndu a půl lahvičky jsem si vylel do plné nádrže.![]()
http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=35
Snad je to ono .

- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
neboj!
do benzínu nalej, stejně se tam leje 5%lihu, a když kupuješ benzín, tak máš taky pokaždý strach, že koupíš sračky???
to je život! 3x za život jsem měl zasranej karburátor a ještě jsem si to kvůli tomu nehodil...
to je život! 3x za život jsem měl zasranej karburátor a ještě jsem si to kvůli tomu nehodil...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______