protože to vidím na monitoru - u každého příspěvku je datum a čas buďto ve formátu 0:00:00 až 23:59:59 nebo ve formátu americkém 12AM 12PMrudormi píše:OT: proč myslíš že ho psala po půlnoci ?![]()
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
Tak já definitvně vím, že nejedu. Pracovní povinnosti jsou nezrušitelné. Mici, pozdravuj všechny, hlavně Hanku. Uvidíme se někdy příště.Z. píše:Zítra znamená středa 18. července nebo čtvrtek 19. července? Ve čtvrtek bych se asi urval, ale dneska ne ...Micina píše:ahojky.
zítra se pár lidiček schází po 19 hod u Hanky v bílovci. já tam jedu taky, tak kdo chce se přidat? nebo se můžeme sejít na pokec až tam.
dejte vědět. čusky.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
tož už zase jezdím kawasaki
nazdar všichni,
po skoro dvou týdnech kawa půstu jsem opět kawa pojízdný a přešťastný majitel Z750 >silver shadow<. Což takhle dát v sobotu nebo neděli motobar v Bílovci.
PS. Jezdím pomalu bo zajíždím
po skoro dvou týdnech kawa půstu jsem opět kawa pojízdný a přešťastný majitel Z750 >silver shadow<. Což takhle dát v sobotu nebo neděli motobar v Bílovci.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
no jo blesk - zprávy se šíří rychlostí blesku - a ty dobré ještě rychleji ...Lucka 500 píše:ahojík, o tvé nové motce už jsem slyšela a gratuluju! bohužel jsem nepojizdná min do příštího týdne, špatný karburátor, tak než se to dá dokupy nemůžu se zúčastnit vyjížďky.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: tož už zase jezdím kawasaki
Gratulace k nové KawěZ. píše:nazdar všichni,

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přeju nové motorce stálý lesk a hezké počasí... A Tobě radost!!!Z. píše:nazdar všichni,

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
zbyňku.velký gratulovanec k novému stroji.ať slouží jenom k radosti.1000000 kilometrů bez poruchy a nehody přeju.Z. píše:nazdar všichni,
P.S.:pokud bys najel víc než 1000000 km tak přání pochopitelně platí dál

EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
Fanušu a ostatní: děkuju za přání! Mega kilometrů - to je věc. Tak já se odhlasim z fora, obleču a jdu jezdit ať mi to z toho milionu pěkně ubývá.fanuš píše:zbyňku.velký gratulovanec k novému stroji.ať slouží jenom k radosti.1000000 kilometrů bez poruchy a nehody přeju.Z. píše:nazdar všichni,
P.S.:pokud bys najel víc než 1000000 km tak přání pochopitelně platí dál

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Dojel jsem tam náhodou,když jsem se vracel z Itálie, bylo kolem 18.00 hod., dal jsem si kofču a valil dom bo jsem byl už dost unavený..Vosa píše:U Hanky vBílovci je zítra 4.8. srazík fichtlíků, ale je to i pro velké motky, začátek je v 10 h, jinak v ne 5.8. je opět sraz v 17. na baru u Hanky a jede se na Lipnou za dětma na dětský tábor, tam se děti povozí a jede se domů, tak se můžete zůčastnit, kdo jste z okolí..bzz Vosa

tak se tu aspoň pochlubím několika fotečkama

KLV 1000
ckc "071"
ckc "071"