...zelená Ducati a to jsem si ani nezapálil...6S9 píše:a budou, VW jich bral padesát, Čoud 25, Kingovi jsem jich poslal 30, 30 mám doma...Tak se snad podělíme na další akci (budu je vozit s sebou...) A JSOU ZELENÝ![]()
![]()
, těch pár kousků v jiné barvě si namalujte temperama a zalakujte (kdo to kdy viděl, MODRÝ kawasaki samolepy...nehulte tolik, nebo uvidíte zelenou DUCATI...)
6S9 píše:a budou, VW jich bral padesát, Čoud 25, Kingovi jsem jich poslal 30, 30 mám doma...Tak se snad podělíme na další akci (budu je vozit s sebou...) A JSOU ZELENÝ![]()
![]()
, těch pár kousků v jiné barvě si namalujte temperama a zalakujte (kdo to kdy viděl, MODRÝ kawasaki samolepy...nehulte tolik, nebo uvidíte zelenou DUCATI...)
DoktorZRX píše:...zelená Ducati a to jsem si ani nezapálil...6S9 píše:a budou, VW jich bral padesát, Čoud 25, Kingovi jsem jich poslal 30, 30 mám doma...Tak se snad podělíme na další akci (budu je vozit s sebou...) A JSOU ZELENÝ![]()
![]()
![]()
![]()
Áánočoud píše:BTW - tahle Ducna je specialni MATRIX edition, jezdili s ni preci v Matrix Reloaded, jak s ni skocili z jedouciho tiraku atd ...
Je to Specialni 998S, je jich vyrobenych asi 199kusu (pokud se nemylim) a vsechny byly prodavany pouze pres internet za cenu tusim 1,2mil kč. V evrope skoncilo asi jen 10ks, jinak skoro vsechno v USA ... Jedinej rozdil oproti klasicke 998S ktera stalo okolo 750tkc je v tom laku - kterej ma asi 7 vstev apod ...jinak nic
To jen tak pro zajimavost ....