Brno a okoli-vyjezdy 2009....
s Romanem mame scuka v 11 na shellce herspicka....odtama...nevim kam...ok stanoveno...v sebranicich na obed cca 12 hod....a pak sa hovidi...kafe at mamka hovari...je vzdy dobre a chutne...Fanus ...at jsi tam ..cas je stanoven a vsichni pripadni 12-12:45 u kinga..tak jsem stanovil...tak bude...
odjizdim

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
takze skvele jezdeni...s Romanem vzdy...jezditi bezpecne,opatrne s prehledem jednou nohou v hrobe je fajn
byli jsme u Kinga....tedy myslel jsem to ze srandy to vnuceni se na obed a super prekvapeni...plny stul byl opravdu nachystan...skvely obed pani Kingove,kaficko se slehackou ...mnam...super...i zmrzlinka by byla ale to jsem jeho malym detem uz nemohl sezrat...
tedy podekovani...velke..
pak pila na velkou cenu za nasima nejlepsima zavodnikama klubu ckc...Mara I Kuba opet radili....tedy Kubu jsem pozoroval detailne a rezal to jak zamlada...a zarezaval jednoho po druhem...skvele casy nasledovaly...
takze skvely slunecne projezdeny den..
Mamka Marty

byli jsme u Kinga....tedy myslel jsem to ze srandy to vnuceni se na obed a super prekvapeni...plny stul byl opravdu nachystan...skvely obed pani Kingove,kaficko se slehackou ...mnam...super...i zmrzlinka by byla ale to jsem jeho malym detem uz nemohl sezrat...

tedy podekovani...velke..
pak pila na velkou cenu za nasima nejlepsima zavodnikama klubu ckc...Mara I Kuba opet radili....tedy Kubu jsem pozoroval detailne a rezal to jak zamlada...a zarezaval jednoho po druhem...skvele casy nasledovaly...
takze skvely slunecne projezdeny den..
Mamka Marty

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Roman - ZX12
- Easy slider
jak pravis MARTY
projizdka parada, auta nastesti slusny, ani nebyl cas se divit
VELKE DIKY KINGUM, zvlaste pak pani KINGOVE za vyborny obed mnam
Kuba si daval jednoho za druhym, rezal to jak nepricetnej, holt je to na lekarsky predpis a to musis
doma uz jen prace a prace... ale po takovem dni i prace jde rychleji

projizdka parada, auta nastesti slusny, ani nebyl cas se divit

VELKE DIKY KINGUM, zvlaste pak pani KINGOVE za vyborny obed mnam
Kuba si daval jednoho za druhym, rezal to jak nepricetnej, holt je to na lekarsky predpis a to musis

doma uz jen prace a prace... ale po takovem dni i prace jde rychleji

Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)