ZZR 1400

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » ned kvě 02, 2010 12:42:43

KankX píše:...ve ctvrtek jsem testoval nove pneu Dunlop SportSmart, jen 200km ale nejsou spatny, jsou to zajimava pneu, maji zcela novou konstrukci a snesou podhusteni o 1 atmosferu oproti udajum tlaku v pneu od vyrobce. No a prisel jsem na to, ze asi ZZR prodam, je to nejake moc silne, na dvojku jsem ted prozil to ze jsem normalne pri zrychleni prestaval videt a pak taky pri prerazeni z vytocene trojky na ctyrku predni kolo ve vzduchu... ja to fakt nemam za potrebi :-(

Honzo,ale přece právě proto jsi si kupoval raketu na dvou kolech,ne?
Nějak se domluv se svým zápěstím,ať nám při jízdě neomdlíváš!! :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned kvě 02, 2010 12:58:46

Souhlasím s tím, že je to trochu přemotorovaný. Znám Honzu a vážím si ho jako člověka, který doopravdy jezdit umí, umí rychle a umí bezpečně. Nicméně vím že když jsme se jeli projet vloni, když měl ZZRku novou, tak se na vlhké silnici s tím přebytkem výkonu trápil.. Vím že dnes, po slušné řádce km si na ní zvykl a že už mu to problémy nedělá, ale na téhle motorce si člověk muší dávat na ruku na heftu pozor pořád, pořád a furt... to by mě znervózňovalo a já bych si asi jízdu na 14ce prostě z tohohle důvodu asi nedokázal užít na 100%
Stejně jako ZX10R ani 14ka chybku neodpustí :wink: chápu že jízda na ní bude asi návyková, jen by mě za krkem pořád něco šimralo :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned kvě 02, 2010 13:19:22

milda píše: Honzo,ale přece právě proto jsi si kupoval raketu na dvou kolech,ne?
...tak proto jsem si ji vazne nekupoval! ...jsem chtel novou motorku a jakou? ...kdyz takovou co bych chtel neprodavaji :-( ...tohle byla jedina moznost, ale cim dele ji mam tim vic me ten jeji vykon "sere"
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned kvě 02, 2010 13:21:24

Zdrahy píše:..., když měl ZZRku novou, tak se na vlhké silnici s tím přebytkem výkonu trápil..
jo jo, trapil a moc... kdo by se netrapil na funglovce za takovej balik s najetyma cca 400km, se mi s s ni fakt nechtelo prastit driv nez ji zajedu :wink: :D
----- (W) -----
young oldtimer

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned kvě 02, 2010 13:40:31

No jo, jenže teď píšeš, že máš po roce ten samej pocit :lol:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » ned kvě 02, 2010 14:19:52

Ale prd, da se na ni jezdit i v klidu - zajizdeni + zatim jizdy "po zajeti" vzdy v poho, jede presne podle tve ruky, ale vis, ze to tam proste mas a muzes to kdykoliv pouzit... :lol: Nevim, zatim si na sebe taky zvykame, ale uz se zaciname pomalu "milovat"... :lol: :lol:

Jinak kdo chtel vedet jak dlouho trva "predelani" na cestovni verzi s kuframa tak mi to zabralo cca. hodku. Nemam nic moc naradi a trosku jsem laboroval jak to tam ma byt, ale ted po druhy kdyz to tam budu davat tak podle me do +/- pul hodky se to da zvladnout, potrebujes imbus c. 5 a 6 a 7 myslim (v gola sade jdou za sebou) a klice c. 13 a 14.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned kvě 02, 2010 15:02:30

Zdrahy píše:No jo, jenže teď píšeš, že máš po roce ten samej pocit :lol:
ne ne, ted je to neco uplne jineho... nevim cim to je ale prijde mi ze se mi ZZR zblaznilo... a nebo ruplo v kouli me, proste jezdi jak nerizena strela... fakt nejak daleko vic nez jezdila loni, kdyz sednu na Zetko tak mam plyn porad na doraz a pripadam si stejne porad jak na babete. Proste uvazuju ze to snad opravdu prodam a koupim si neco normalniho... jen prave nevim co :-(
----- (W) -----
young oldtimer

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned kvě 02, 2010 15:04:13

Jirka_Z píše:..."predelani" na cestovni verzi s kuframa tak mi to zabralo cca. hodku...
10 min ;-)
----- (W) -----
young oldtimer

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » ned kvě 02, 2010 15:13:14

normálně sis na ni zvyknul, to je celý...mě tady ze začátku připadalo 150 poníků jako raketa a dnesky je to takovej příjemnej fichtl :D :D :D (ale je na mě hodná, tak o změně nedumám)
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » ned kvě 02, 2010 15:56:23

Honzo a nebylo to jen momentalni slabsi chvilkou. Pokazde se nedari vse jak bys chtel. Je to 200 konovej stroj a hur se vyspis trosku mene sil a uz vede motka Tebe a ne Ty ji...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned kvě 02, 2010 16:00:18

z kazde masiny musi mit clovek respekt...to kankx...vsichni vime ze umis jezdit jako malokdo...ale proste na plnej zatah na ni nemas a nechces mit...ses nudil a nandal jsi ji to...no a ona ukaqzala co umi...
proste ma dobrej motor...brzdy...sedi jak pribita...ja se s ni szivam 1660 km ale neboli me na ni nic...ani nohy ani zada...jen ruce trochu ale to proto ze uz jsem stary chlap...jinak proti ni nemam ani zbla zatim...je to super stroj a to nejen proto ze ji zrovna mam...
vykonu ma na rozdavani ale ja ikdyz za ni vzal taky a fest asi trikrat nelituji ze ji mam...
a na druhou stranu jak jsme jeli spolu naposled...kdyz k tomu pridam 30% up tak zadnej problem...ale pohodova strelba...
a to ze ji nevyuzivame na 100% tak to snad neni na skodu...nebud posranej a pouzivej dal svuj mozek jako dosud a ono se to vstreba...a az ti sem budou vozit DAEG tak zase treba presedlas a zzr das Blance...ta se jen tak neposere :D :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » ned kvě 02, 2010 19:32:27

KankX píše:
ne ne, ted je to neco uplne jineho... nevim cim to je ale prijde mi ze se mi ZZR zblaznilo... a nebo ruplo v kouli me, proste jezdi jak nerizena strela... fakt nejak daleko vic nez jezdila loni, kdyz sednu na Zetko tak mam plyn porad na doraz a pripadam si stejne porad jak na babete. Proste uvazuju ze to snad opravdu prodam a koupim si neco normalniho... jen prave nevim co :-(
Ja mel podobnej pocit ze ZX10R a popravde sem ji nikdy nezdimal na doraz... Taky sem si rikal, ze je to proste uz moc a nerozbit ji, tak bych asi taky casem uvazoval o zmene, ale nevim jestli si pomuzes. Ted mam 2 roky sestku a ta motorka ma vse co si muzu prat. Tj. nema malo vykonu, zabavy s ni je mraky, lehoucka, ovladatelna atd. ale proste muzu tocit heftem kolem dokola a potom co sem zkusil i silnejsi motorky, tak si rikam, ze to netahne... ano, je to znat max. na rovinkach, ale obcas clovek rad zatahne... ale zas vim, ze kdyz sem tahal, tak sem si rikal, ze je to zbytecny... jediny co me z toho vyplynulo bylo, zkusit sportovni 750... kompromis mezi tema dvema... ale nemam na to, takze sem a asi jeste dllouho zustanu u sestecky :-)
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned kvě 02, 2010 19:49:13

Teda Elvisi, trvalo to... 8) pamatuju si doby, kdy jsi se nám smál, když jsme říkali něco takového :) jo, zkušenosti jsou zkušenosti, ty ti nikdo nedá :wink:
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned kvě 02, 2010 20:16:32

Elvis. píše:
KankX píše:
Ja mel podobnej pocit ze ZX10R a popravde sem ji nikdy nezdimal na doraz... Taky sem si rikal, ze je to proste uz moc a nerozbit ji, tak bych asi taky casem uvazoval o zmene, ale nevim jestli si pomuzes. Ted mam 2 roky sestku a ta motorka ma vse co si muzu prat. Tj. nema malo vykonu, zabavy s ni je mraky, lehoucka, ovladatelna atd. ale proste muzu tocit heftem kolem dokola a potom co sem zkusil i silnejsi motorky, tak si rikam, ze to netahne... ano, je to znat max. na rovinkach, ale obcas clovek rad zatahne... ale zas vim, ze kdyz sem tahal, tak sem si rikal, ze je to zbytecny... jediny co me z toho vyplynulo bylo, zkusit sportovni 750... kompromis mezi tema dvema... ale nemam na to, takze sem a asi jeste dllouho zustanu u sestecky :-)
dobrej nazor...
ale vsadil bych zivot ze mit ty love...zas bys mel desinu....novou krasnou 2010 treba a ne sestku...novou krasnou...ale desinu...na beton...
ale nazor dobrej...namam potrebu tahat tu svou za plyn jako magor...ale pocit ze kdybych chtelk tak tam je nevymenim za nic...
a se s vou vyskou a vahou bych se na sestku skladach nechtel ani ve snu...
treba taky duvod...na delsich trasach nabeton
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » ned kvě 02, 2010 22:42:59

Cestovani ve dvou, vice prostoru pro ridice a nepreberny mnozstvi vykonu a to ze dole ma toho vykonu ma taky vic sou neoddiskutovatelny fakta, kvuli kterejm je porad dost plusu, proc si tu motorku clovek vybere... ale vetsinou to je pak tak, ze clovek to obcas zdime a kolikrat si rika, jestli jezdit 200 plus je pro opetovny dojeti domu a na nasich silnicich to pravy orechovy... ale to je i duvod proc sem pokud to jen de hlavne na okruhu... ale to je zas jina pisnicka... jen sem chtel kanxovi pridat trosku dalsiho brouka do hlavy na zamysleni :wink: :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

Odpovědět