BATŮŽČÍ FORUM
mišáku, tak jsem to zkoušel za zcela špatných podmínek, ale jako luxus, koupil jsem husu a pekl ji v troubě na nejmíň co to šlo a po 5 hodinkách už pěkně voněla, říkal jsme si radši se mrknu, z husičky 3,2 kg bylo kuřáko, tak jsme postupoval dle návodu, zvýšil jsem teplotu a na poslední hoďku jsme ji odkryl a pomazal medem, děcka opravdu fenomenální vyloženě dost dobrý, příště to zkusím s kačenou................Škoda, že s Vámi nedám to slovensko, to by mě lákalo, jak to tam pečou, ale nechám si o tom vyprávět na mlýnkách...misak39 píše:a to žrádlo vypadalo tak slibně....![]()
![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- farmář
- Ghostrider
s tou velikostí...as iby bylo lepší začít s pštrosem nebo s krocanem.....aby to mělo v endefektu velikost pěkné husy
..... svařit z oceli pořádnou pícku....aby se to vešlo
ještě že jsem po obědě, tohle číst hladovej musím vyrazit na loupežnou výpravu do spíže a ledičky 

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Jen jsem na to zpětně pomyslel, už se nemůžu oběda dočkat.....s tou krůtou to není špatnej nápad, myslím, že se to jmenuje konvektor, známej co vaří pro pár domovů důchodců to má a myslím, že nám tam jednou krůtu předpekl za podobných podmínek a pak jsme ji jen narazili na hoďku nad oheň, to bylo šťavnatý johooooooooooooouuuuuuuu
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
farmar by na farme tyhle dobrutky mohl nejak realizovat...kua zabij kravu,ovci,prase a gril muze zacitfarmář píše:s tou velikostí...as iby bylo lepší začít s pštrosem nebo s krocanem.....aby to mělo v endefektu velikost pěkné husy..... svařit z oceli pořádnou pícku....aby se to vešlo
![]()
![]()
![]()
ještě že jsem po obědě, tohle číst hladovej musím vyrazit na loupežnou výpravu do spíže a ledičky

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Souhlasím s Ladisem, ač jako každá ženská co si kouká ušetřit práci, nedoporučuji dávat čepici do pračky. I když znám případy, kdy se i bunda na moto šoupla do pračky, já se to neodvážila. Pěkně do vany, prášek, kartáček a už jsem jela. Nejde to vyždímat, takže to schne 2 dny, ale to po zkušenostech z Itálie ví Jirka Z. naprosto dokonale.
Já teď řeším boty na moto, copak se v tom vyznám? Tak doporučujte pánové. Něco z nižší cenové hladiny a vhodné pod kalhoty.
Já teď řeším boty na moto, copak se v tom vyznám? Tak doporučujte pánové. Něco z nižší cenové hladiny a vhodné pod kalhoty.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že Lali (a snad nejen ta, protože jsem si všimnul, že v nich jezdí dost lidiček) ti může v klidu doporučit Probiker Traveler, který už má druhou sezonu a jsou pořád, jako nový! Pro batůžek myslím pohodová volba!Majdinka píše:Já teď řeším boty na moto, copak se v tom vyznám? Tak doporučujte pánové. Něco z nižší cenové hladiny a vhodné pod kalhoty.

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
JJ, příští akce bude u Farmáře.MARTY píše:farmar by na farme tyhle dobrutky mohl nejak realizovat...kua zabij kravu,ovci,prase a gril muze zacitfarmář píše:s tou velikostí...as iby bylo lepší začít s pštrosem nebo s krocanem.....aby to mělo v endefektu velikost pěkné husy..... svařit z oceli pořádnou pícku....aby se to vešlo
![]()
![]()
![]()
![]()

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
parádaZRX 1984 píše:mišáku, tak jsem to zkoušel za zcela špatných podmínek, ale jako luxus, koupil jsem husu a pekl ji v troubě na nejmíň co to šlo a po 5 hodinkách už pěkně voněla, říkal jsme si radši se mrknu, z husičky 3,2 kg bylo kuřáko, tak jsme postupoval dle návodu, zvýšil jsem teplotu a na poslední hoďku jsme ji odkryl a pomazal medem, děcka opravdu fenomenální vyloženě dost dobrý, příště to zkusím s kačenou................Škoda, že s Vámi nedám to slovensko, to by mě lákalo, jak to tam pečou, ale nechám si o tom vyprávět na mlýnkách...misak39 píše:a to žrádlo vypadalo tak slibně....![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Tady jsem něco objevil v Bikerscrown v Brně, jenže pro Ivču nemají velikost, jsou od Rayteku za 1800 CZK a ani nevypadají věru zle. Chce se to podívat.Majdinka píše:Souhlasím s Ladisem, ač jako každá ženská co si kouká ušetřit práci, nedoporučuji dávat čepici do pračky. I když znám případy, kdy se i bunda na moto šoupla do pračky, já se to neodvážila. Pěkně do vany, prášek, kartáček a už jsem jela. Nejde to vyždímat, takže to schne 2 dny, ale to po zkušenostech z Itálie ví Jirka Z. naprosto dokonale.
http://www.bikerscrown.cz/detail.php?cil=5054
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148