CKC dovolená - že bychom načali třetí skupinu???
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
*
Podľa toho čo tu písal Sony, to pre mňa moc ružovo nevypadá.Pochybujem že to môj Benji zvládne... A tá zima, ja mrznem i pri 20st., a ešte ten boĺavý krk..
Marku, ozvi sa mi prosím , potrebujem sa poradiť...
[/b]
Gina- GPZ500S/2001
Re: *
Gino,Gina píše:Podľa toho čo tu písal Sony, to pre mňa moc ružovo nevypadá.Pochybujem že to môj Benji zvládne... A tá zima, ja mrznem i pri 20st., a ešte ten boĺavý krk..Marku, ozvi sa mi prosím , potrebujem sa poradiť...
[/b]
já bych to tak zle neviděl. Nechci to zakřiknout, ale na ten týden hlásí tropy okolo 30 stupňů, navíc určitě všichni nepojedou pilu a budou se spíš kochat okolím a tak vůbec.
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
volkswagen píše:Gino, v Rakousku a najmě na Hochalpenstrasse jezdí spousta starých motorek. Staré sevenfifty nebo CBX nejsou žádnou vyjímkou. Však on to ten tvůj chrůstík zvládne.... no a dyžtak tě budeme tlačit no
je pravda, že když jsem tam byl naposled ( autem ) tak jsem potkával převážně rakušáky a němce na starých vranách. Fakt jsem neviděl motorku mladší 7 let.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
To by bylo aby nebylo....volkswagen píše:Ha, takže Zubr nemá kde spát... Poohlíželi jsme se po nějakém ubytku ale nic rozumného poblíž Brna nesehnali, co Gina? Nebylo by u ní ještě místečko? Případně Pasohlávky? sakra sakra musíme se o Zubra postarat!
přeposílám odkaz na levné ubytka v Brně, stačí jen zavolat.
http://www.levneubytovani.net/morava/ok ... -mesto.php
Velká hra o skvělé ceny na dovolené
Ahoj spoludovolenkáři,
protože Vás mám všechny rád a jsem Váš velký (malý) kamarád tak jsem pro Vás připravil malou (velkou) hru o skvělé dárky abychom se nenudili o dlouhých rakouských večerech. Přibalil jsem si do batůžku i několik hodnotných cen pro výherce.
Podmínky soutěže a disciplíny, ve kterých se bude soutěžit si nechám jako malé překvapení tak aby se nikdo na ně nemohl předem připravit natož potrénovat.
Doufám, že se zúčastní všichni.
protože Vás mám všechny rád a jsem Váš velký (malý) kamarád tak jsem pro Vás připravil malou (velkou) hru o skvělé dárky abychom se nenudili o dlouhých rakouských večerech. Přibalil jsem si do batůžku i několik hodnotných cen pro výherce.
Podmínky soutěže a disciplíny, ve kterých se bude soutěžit si nechám jako malé překvapení tak aby se nikdo na ně nemohl předem připravit natož potrénovat.
Doufám, že se zúčastní všichni.
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: