ZRX IV.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hustone, mame problem s alternatorem...
zase ti v kawe kecali... podle vseho do alternatoru objednas kazdou kravinku kterou potrebujes... neni to zadnej nerozebiratelnej monolit...Honza-Zed píše:Onemocnel mi Rex!
Ukrutne klepe alternator. Lada Cemak rikal ze to jsou nejspis jen vadne loziska. Volal jsem do kawy a myslel jsem ze to vyresim. Bylo mi receno ze tohle vec na modernich motocyklech neni(jsem technicky panic). Maximalne obejdnat novy(nesukam babu z banky).
A ted dotaz... Znate nekoho okolo Prahy a okoli, ktery by to zvladnul dat dohromady, nebo koupit jety?
Jsem smutny a v koncich...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
hele nevim jak moc ti to klepe a v kterych mistech. ale mam neco podobneho.
Pouze kdyz je motor studeny. Kdyz se zahreje tak je to v poho.
Uz to resim delsi dobu. Nemusi to byt ani altik. kdo to slysel sa vyzna se v tom
tvrdi , ze by to mohl byt nahon (retizek) alternatoru ktery je v tom deklu na druhe
strane. Ale musel bych to slyset. ale jinak da se to objednat i levneji.http://www.babbittsonline.com/pages/par ... fault.aspx
Uz to resim delsi dobu. Nemusi to byt ani altik. kdo to slysel sa vyzna se v tom
tvrdi , ze by to mohl byt nahon (retizek) alternatoru ktery je v tom deklu na druhe
strane. Ale musel bych to slyset. ale jinak da se to objednat i levneji.http://www.babbittsonline.com/pages/par ... fault.aspx
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Klepe dost, kdyz si na nej sahnes, citis jak klepe...tequila píše:hele nevim jak moc ti to klepe a v kterych mistech. ale mam neco podobneho.
Jak rikas, klepe za studena. Kdyz je motor teply, neni klepani tak velke...
Jeste jeden poznatek. Za jizdy Rex obcas cukne(dost neprijemne), jako kdyby si mel spatne utazene kontakty na baterce.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
to je zajimavy. tak jak to tak pozoruju tak asi resime stejny problem. mel bych kdo by to udelal.
jen musim zjistit jak ma cas a nez objednas dily tak by bylo dobry jdyby to nejdriv odkryl a rekl
co to klepe. aby se neobjednavalo nic zbytecne.
jen musim zjistit jak ma cas a nez objednas dily tak by bylo dobry jdyby to nejdriv odkryl a rekl
co to klepe. aby se neobjednavalo nic zbytecne.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Dnes jsem pokracoval v patrani. Nakonec neni problem objednat origo dily do alternatoru. Koukal jsem, ze vychazi dily stejne, nebo levneji nez od partsdepot. Dnes jsem mluvil s Jirkou, ktery objednava dily, vyzna se a nic neni problem. Je dulezite se dovolat na spravne mista.
Jelikoz jsem lama a technice moc nerozumim, asi odvezu Rexe do servisu. At zjisti v cem je problem a objednaji presne dily, ktere budou potreba.
Moc dekuji za rady. Uz vim, kdyz bude problem, kam se obratit...
Jelikoz jsem lama a technice moc nerozumim, asi odvezu Rexe do servisu. At zjisti v cem je problem a objednaji presne dily, ktere budou potreba.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
[quote="Honza-Zed"]Dnes jsem pokracoval v patrani. Nakonec neni problem objednat origo dily do alternatoru. Koukal jsem, ze vychazi dily stejne, nebo levneji nez od partsdepot. Dnes jsem mluvil s Jirkou, ktery objednava dily, vyzna se a nic neni problem. Je dulezite se dovolat na spravne mista.
[/quDej vedet cim to bylo. A kolik te to vyslo. Asi bych potreboval taky.
Dik

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)