ZRX II
ZRX
No není to Lawson víš jak. A úplně jsi mi ji taky nevychválil, tak jsem takovej napůl zlomenej koupit Lawsona. Prachy na to mám a když nebude vypadat úplně k světu, tak by ho nedovezl, nebo ho maximálně za náklady zase prodám. Byl by dobrej pohled do garáže na dva rexe. Vím, že mi chceš dobře poradit, abych neprom.dal peníze, ale člověk je od toho aby si dělal radost ze života. Co když bude opravdu vyvoněnej a zase za 100 by to nebylo úplně špatný. Díky za komunikaci.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Ohledně té 1100. Koupil jsem na jaře 1100 r.v.2000, druhý majitel koupená v čr za 80 000. Byla prý položena na bok což mi bylo sděleno a šlo to i vidět, dneska jsem příšel na to že jsou rovnané oba ráfky, tak že nechci ani domýšlet
na jaký bok to slítlo, ale musím zaklepat že při jízdě nic nepozoruji. Tak, že hlavně nic nezapomenout prohlídnout a přeji šťastnou koupi
Jo a pak pošli fotky těch dvou Rexiku at´ se můžeme pokochat

LUKER
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To ZRX 1984
Neunáhlovat se,čekat,sondovat,vybírat-přemýšlet.
Unáhlená koupě bývá většinou ta,které člověk lituje.
Nemáš k ní důvod!!
Na čem jezdit máš,máš REXE a jsi v pohodě.
Něco se naskytne,jen to neuspěchat.
Držím palce ať je Tvá spokojenost ve finále obrovská!!!
Unáhlená koupě bývá většinou ta,které člověk lituje.
Nemáš k ní důvod!!
Na čem jezdit máš,máš REXE a jsi v pohodě.
Něco se naskytne,jen to neuspěchat.
Držím palce ať je Tvá spokojenost ve finále obrovská!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
399 dolarů:
Naposledy upravil(a) 666S999 dne pát srp 22, 2008 18:32:30, celkem upraveno 1 x.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
ZRX
Nazdárek. Dík za Vaše názory. Asi si to nechám pořádně nafotit tenhle víkend a až uvidím pořádný fotky, tak bych je sem dal aby jste mohli se k tomu vyjádřit už konkrétně. Zatím to nebudu kupovat a když bude pěknej a uteče mi, tak kupce na to eNko pošlu domů. Ale když bude na fotkách vypadat dost dobře, a až tam pojedou příště a už tam nebude budu se tlouct do hlavy, že jsem to nevyměnil. Ale kdo chce víc, nemá nakonec nic. Tak Vás poslechnu Vás zkušený Rexaře a nechám ho zatím řádně nafotit a pak budu moc rád, když by jste se mi k tomu vyjádřili. Díky a zdar.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX
...ono to mas tezky, na fotkach kolikrat motorka vypada jak nova a ve skutecnosti teprve clovek vidi co je kde spatne. Pokud mas moznost se na ni jet mrknout, pak to udelej, preci jen mas uz jednu doma a tak vis asi jak by co melo fungovat a vypadat. No a pak ji bud vem, nebo nech lezetZRX 1984 píše:Nazdárek. Dík za Vaše názory. Asi si to nechám pořádně nafotit tenhle víkend a až uvidím pořádný fotky, tak bych je sem dal aby jste mohli se k tomu vyjádřit už konkrétně. Zatím to nebudu kupovat a když bude pěknej a uteče mi, tak kupce na to eNko pošlu domů. Ale když bude na fotkách vypadat dost dobře, a až tam pojedou příště a už tam nebude budu se tlouct do hlavy, že jsem to nevyměnil. Ale kdo chce víc, nemá nakonec nic. Tak Vás poslechnu Vás zkušený Rexaře a nechám ho zatím řádně nafotit a pak budu moc rád, když by jste se mi k tomu vyjádřili. Díky a zdar.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
ZRX
Pro doktora. Co si myslíš o tomhle: http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=183319
Kanxi nemám možnost tam jet. To je na tom to nejhorší. Dodávku mají pro 2 a dva tam jedou. Buď vložím důvěru do rukou kámoše, kterýmu už pár motorek prošlo rukama, nebo koupím toho Zephyra v odkazu výše:-)))). Nebo nekoupím nic a konečně začnu trocha šetřit na ten barák. Mladá mě už přestává mít ráda za moje výstřelky. Nejhorší je, že zelenej Rex se jí nelíbí a proto mě prudí. Třeba eNko se jí hned líbilo, tak neměla řeči : -)))) Ale proč by to člověka jinak mělo bavit na světě.....
Kanxi nemám možnost tam jet. To je na tom to nejhorší. Dodávku mají pro 2 a dva tam jedou. Buď vložím důvěru do rukou kámoše, kterýmu už pár motorek prošlo rukama, nebo koupím toho Zephyra v odkazu výše:-)))). Nebo nekoupím nic a konečně začnu trocha šetřit na ten barák. Mladá mě už přestává mít ráda za moje výstřelky. Nejhorší je, že zelenej Rex se jí nelíbí a proto mě prudí. Třeba eNko se jí hned líbilo, tak neměla řeči : -)))) Ale proč by to člověka jinak mělo bavit na světě.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: 399 dolarů:
jo jo chozeeee pekne...proberem to az se uvidime a ty uz prestanes makat jaK MAGOR a konecne si uvedomis ze stejne nikdy nestihnes vse a nevydelas tolik kolik bys chtel.666S999 píše:http://www.scottsperformance.com/Stabil ... I_ID=11968
a filtr: 79 doláčů:
http://www.scottsperformance.com/produc ... e=Kawasaki
dobrá vylepšení...nejen na REXE, (že jo, Márty???!!!)

jen me sere za namo rachotinu je ale uplne vse nejdrazsi...ale pokecame jen nevim kdy se my dva uvidime

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- DoktorZRX
- Ghostrider
Pěknej kousek, tím v garáži nic nezkazíš. Jízda na Zephyru je taková relaxační. Osobně doporučujuZRX 1984 píše:Pro doktora. Co si myslíš o tomhle: http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=183319

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
skoro jak na JawceDoktorZRX píše:Pěknej kousek, tím v garáži nic nezkazíš. Jízda na Zephyru je taková relaxační. Osobně doporučujuZRX 1984 píše:Pro doktora. Co si myslíš o tomhle: http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=183319

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Zdravím pánové, mám problem s otáčkama u Rexe, nepadají tak rychle jak by měli, zkoušel jsem promazat plynové lanka, ale pořad stejné. Mám tam 4 otevřené KNka, zkusil jsem je vyčistit a taky nic.
Je to podtlakama?
Ještě nikdy jsem to na žádné máši nenechával dělat, je třeba znát nějaké hodnoty na které se to má seřídit?
Díky moc za radu
Je to podtlakama?
Ještě nikdy jsem to na žádné máši nenechával dělat, je třeba znát nějaké hodnoty na které se to má seřídit?
Díky moc za radu
LUKER