Slovinsko 2008
- karelkavka
- Easy rider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Ja narozdil od vas uz mam lodni listky a vyrazim ve ctvrtek vecer z Patrasu, ale bohuzel doslo na doktorovu srandicku a jedu autem.
Nebylo zbyti, nemam cas ani love jet ted na motce pak se vratit a znovu jet autem stejnou cestou do Cech. Snad se nade mnou ustrne nejaka dobra duse a udela si ze me batuzek. Nemate nekdo nejake specialni prani co privezt z Recka
kdyz jedu tim autem.

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- Kuba
- Ghostrider
ehm.....uzo, ouzo, uzzo, ouzzo.....nebo jak se to vlastně píše prostě ten chlast co je po kontaktu s vodou, nebo ledem kalnýMICHALIS TSIOLAS píše:Ja narozdil od vas uz mam lodni listky a vyrazim ve ctvrtek vecer z Patrasu, ale bohuzel doslo na doktorovu srandicku a jedu autem.![]()
![]()
Nebylo zbyti, nemam cas ani love jet ted na motce pak se vratit a znovu jet autem stejnou cestou do Cech. Snad se nade mnou ustrne nejaka dobra duse a udela si ze me batuzek. Nemate nekdo nejake specialni prani co privezt z Recka
kdyz jedu tim autem.
a já ti za to vezmu slivku, ne bo ti dám ojra

pojištění taky mám, ale ještě nemám motorku, musela na přezutí, olej, olej. filtr, ložisko řízení dotáhnout, oprava drátku u pravého blinkru, kontrola a výměna všech náplní (chlazení, brzdovka, spojka).
V nejhorším případě si tě na motorkách budem střídat, ale king má držáky a v zadu kufr a když jsem s ním jel posledně, tak to byla pohoda na kafíčko a cigárko.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, držím si hlavu v dlaních a představuju si, jaký by to bylo, kdyby to teď ve mě bušilo cestovní horečkou před CKC dovolenou...
Doufám, že jednou budu mít tu možnost se takové akce zúčastnit a vám všem, kteří to štěstí máte už letos přeju krásný zážitky z cest i Slovinska, užijte to na 110% a všichni dobře dojeďte tam i z5, ať můžem plánovat další CKC akcičky! 
Takže let the good times roll!

Takže let the good times roll!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Kuba
- Ghostrider
napiš a kde a půjdu je koupitChip píše:Beru sebou vysílačky takže jednu mohu dát do zásobovacího vozu abychom nestratili kontakt a aby jsem na sebe nemuseli křičet přes okénko. Kdo bere ještě vysílačky? A´t je nějaká zábava. Ch.
beru na motorku navigaci, páč jezdíte jak hovada, tak v případě že budu daleko za váma se rozhodně nezatoulám

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Jak se vyhnout Slovincké dálnici a dálničním známkám
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000