CKC sraz - Jížní čechy (Květen 2009)
zitra si pro nej dojdes a uz budes zase sem psat moc a moc prispevkuGina píše:Víkend pekný, všetko o.k....zase sa tu o mne niekto baví za mojím chrbtom.....![]()
Svoje fotky doložím, až budem mať počítač o.k., momentálne som na cudzom.....myslím počítači

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Teda ten Marty je z Tebe celý vedleGina píše:Víkend pekný, všetko o.k....zase sa tu o mne niekto baví za mojím chrbtom.....![]()
Svoje fotky doložím, až budem mať počítač o.k., momentálne som na cudzom.....myslím počítači

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak snad ho zavezeš ne kurňaMARTY píše:zitra si pro nej dojdes a uz budes zase sem psat moc a moc prispevkuGina píše:Víkend pekný, všetko o.k....zase sa tu o mne niekto baví za mojím chrbtom.....![]()
Svoje fotky doložím, až budem mať počítač o.k., momentálne som na cudzom.....myslím počítači![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
A ty jsi Pepa a už nepij a Bohumile kurva se neříká!!!!!Pepa píše:Teda ten Marty je z Tebe celý vedleGina píše:Víkend pekný, všetko o.k....zase sa tu o mne niekto baví za mojím chrbtom.....![]()
Svoje fotky doložím, až budem mať počítač o.k., momentálne som na cudzom.....myslím počítači![]()
"Nic ve zlém, u mně je cigán jako černoch"
![]()
![]()
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
zavezu,privezu...Ginuska chodi cvicit eroticke polohy primo vedle me prace tak se dnes aj uvidime...no a kdyz pocka az skoncim klodne ji zavezu az dom...no problem...ale nezustanuHan Solo píše:Tak snad ho zavezeš ne kurňaMARTY píše:zitra si pro nej dojdes a uz budes zase sem psat moc a moc prispevkuGina píše:Víkend pekný, všetko o.k....zase sa tu o mne niekto baví za mojím chrbtom.....![]()
![]()
![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
-
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tož to máš pravdu,občas člověk musí spat i doma a to je nejlíp brzo.MARTY píše:zavezu,privezu...Ginuska chodi cvicit eroticke polohy primo vedle me prace tak se dnes aj uvidime...no a kdyz pocka az skoncim klodne ji zavezu az dom...no problem...ale nezustanuHan Solo píše:Tak snad ho zavezeš ne kurňaMARTY píše: zitra si pro nej dojdes a uz budes zase sem psat moc a moc prispevku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
musim brzy spat a doma
![]()
![]()

Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená