Tak už jsme taky doma. Fotek moc nemám, za to zážitků dost

Není nad to, když se sejde parta dobrých lidí a každý večer po pár pivech chodím spát s bolavou bránicí a mimickými svaly. To ještě není nic proti tomu, že přes den je jezdilo po zatáčkách, tak, že už jsem si říkal, že už to stačí. Andrea to měl dobře naplánovaný, žádný bloudění, prostě jen zatáčky

Také velkké díky Andreovi, že zamluvil peckovní ubytko se snídaní a večeří za ceny víc než směšné. Ještě tak týden ježdění a možná bych stačil i těm rychlejším z naší skupiny. Hold ty vracáky mi nedělají úplně nejlíp a hlavně jezdím opatrně, takovej Mára, King a Tequila nasadili tempo takové, že na 7 zatáčkách mi ujížděli o zatáčku, takže ještě je co trénovat

Každopádně po cestě domů, jsme objevili místečko, které nás s Tildou přesvědčilo, že Mariazell příští rok vyměníme za Nauders, protože to je to co by nám dvěma mohlo více vyhovovat, dlouhé táhlé zatáčky na peckovním asfaltu, mám to o kousek dál, ale to by stálo za vyzkoušení. Od tud cesta na Stelvio asi nejlepší, prostě nádhera, takže příští rok určite sem.