http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov ... 20892.html
Bohužel se doba ubírá přesně opačným směrem...motorka už dávno není žádná vzácnost! Je dostupná čím dál víc (jak píše Tilda). Když si vzpomenu, jak těžko mě byl dostupný novej Favorit s pětikolečkem v mých 12-ti letech...to byla vzácnost!ZRX 1984 píše:...aspoň časem nebude jezdit kdo má do prd.le díru a motocykl bude vzácnost, jako kdysi, na komerčních srazech se bude dát moct normálně pokecat a né jen poslouchat jak mladý ucho zkouší omezovač do rána...
Bury píše:Nedá mě to se nevložit...Podle všeho jsem asi taky ve 24 mladej "týpek" a na motorku jsem si vydělal ja brigádě, ale to neznamená snad, že na ní nemám právo??? Nebo v čem je problém? To s tím favoritem bych si třeba já osobně rád poslech, tu dobu si nepamatuju, ale rád si poslechnu jak se dřív žilo a jak to bylo od někoho kdo má chuť se normálně bavit a pokecat. To že je jiná doba je jasný, že sou motorky, stejně jako ostatní věci dostupnější, je fak a díky Bohu za to přeci né??? Všechno je to o hlavě a povaze člověka, jestli má někdo potřebu dělat s motorkou bordel a předvádět se je jeho věc a není to záležitost jen mladejch "týpků" se sportama... Tohle paušalizování je podle mě trošku nemístné