it´s a good ideaMARTY píše:kazda poradna drah ma predvadecku na pujceni domu...i v Hradci mozna..vyuzij
Má někdo zkušenosti
Re: Má někdo zkušenosti
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tady v tomto zajímavém videu se zvířátky ,je malá ukázka robotického vysavače...
http://www.stream.cz/video/572474-co-se ... u-s-kuraty

http://www.stream.cz/video/572474-co-se ... u-s-kuraty
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
pry ho daji rodicum, takze nicZRX 1984 píše:Díky, když by ho nechala za dobrej peníz vyzkoušel bych

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Každopádně díky Tildo, za snahu dáme panáka 

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Tak já jsem koupil holce iRobot Roomba 581 a cena je někde úplně jinde cca 15 000 CZK. Sám bych si ho nekoupil, protože byt, ve kterém bydlím není úplně pro tuto automatiku dělanej. Holka zatím získává zkušenosti, určitě to není jen reklama, ale dá se využít, tato značka je americká a je jedna z nejprodávanější, i když roboty dělají jako všechno v Číně, ale podle standardů americké firmy. Objevují se levnější varianty, kopie, které vyrábí číňani a koupíte je za babku. Tož tak 

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
dnes od rana oba jezdej jak vztekli,....napisu jeste jednou.,..overeno...iromba konkurenci nema...nahrazky a siditka jo...Pepa píše:Tak já jsem koupil holce iRobot Roomba 581 a cena je někde úplně jinde cca 15 000 CZK. Sám bych si ho nekoupil, protože byt, ve kterém bydlím není úplně pro tuto automatiku dělanej. Holka zatím získává zkušenosti, určitě to není jen reklama, ale dá se využít, tato značka je americká a je jedna z nejprodávanější, i když roboty dělají jako všechno v Číně, ale podle standardů americké firmy. Objevují se levnější varianty, kopie, které vyrábí číňani a koupíte je za babku. Tož tak

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Děláš test neznačkovýho se značkovým?
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Tady je odkaz:www.roboticke-vysavace.cz
Můžeš se tím prokousat a vybrat si co chceš.
Můžeš se tím prokousat a vybrat si co chceš.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
ne ne...u me uz jezdej jen rombaci...dokud nevymyslej lepsi stroje zadnej samsung a podobnej shit me domu nesmi...ZRX 1984 píše:Děláš test neznačkovýho se značkovým?

srovnani vyzkouseno na jare a na podzim minuleho roku...to me stacilo...
Co toto?
http://aukro.cz/roboticky-vysavac-irobo ... 09580.html
Včera u nás byl soused a měli půčeného i-robota a prej jen prolémy a problémy, nevracel se do základny, točil se jen v jednom rohu, no tak ho měli půjčeného a vráceli ho s tím, že to dělá tohle a tohle, tak v krámě vyzoušeli a nefungovalo to, opravdu jo, takže souseda irobot docela odradil
Říkal, že tam pak kouklai na Samsunga za 15 tis, kterej byl ještě o 3 tis dražší než i robot a nakonec si řekli, že těch 20 min 3x týdně daj normálním vysavačem, než-li něčím co se motá v jednom rohu a stojí to 12 tis
Tož tak
http://aukro.cz/roboticky-vysavac-irobo ... 09580.html
Včera u nás byl soused a měli půčeného i-robota a prej jen prolémy a problémy, nevracel se do základny, točil se jen v jednom rohu, no tak ho měli půjčeného a vráceli ho s tím, že to dělá tohle a tohle, tak v krámě vyzoušeli a nefungovalo to, opravdu jo, takže souseda irobot docela odradil

Říkal, že tam pak kouklai na Samsunga za 15 tis, kterej byl ještě o 3 tis dražší než i robot a nakonec si řekli, že těch 20 min 3x týdně daj normálním vysavačem, než-li něčím co se motá v jednom rohu a stojí to 12 tis

Tož tak
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Neni ten, aby se zavděčil všem.......
Pořád jsou to jenom šroubky a kolečka. Hold měl smůlu na vadný kus. To vypadá na chybu softu. Podle nějakého souseda nejde generálně říci, že je irobot špatný.
Pořád jsou to jenom šroubky a kolečka. Hold měl smůlu na vadný kus. To vypadá na chybu softu. Podle nějakého souseda nejde generálně říci, že je irobot špatný.
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
To já neříkám, jen jsem chtěl tuto zkušenost napsat, aby to nevypadlo, jako že irobot je bezchybný 
Každopádně mi to ještě víc zamotalo hlavu

Každopádně mi to ještě víc zamotalo hlavu

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
me uz BEZCHYBNE bumerang rohy jak ma hooooodne dlouho...
Asi tam v tom rohu měli velkej bordel
No, pokud to ani v prodejně nechodilo, tak nevím, nicméně i pokud kombinuješ majáky s nabíjecí stanicí, tak to může být problém při orientaci, protože ten robot se nějak páruje a majáky se musí označit číslem, pokud je přeneseš, tak abys je dal zase ve stejným pořadí. Naší holce zatím fachá, zeptám se jí, má přece jen krátce. Nevím jestli jsem psal, je to iRoomba 581, nejlepší model a taky za cca.15 tis.

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
majaky nemaj vliv....jen se naucit je pokladat aby nevyuzity prostor co brzdi nebyl prilis velky...u i romba scooba se jeste nastavuje vzdalenost versus uhel...tam se ale musi davat vkalitnejsi baterky...jak se dovybiji nevysilaj a scooba si jezdi za hranu zakona
apropo zadnej rozek neudela na 100%...ale tak nejak se u nej pozaduje 95-98% musi byt uklizeno...samsung a podobne nahodile cestujici delaj jednou 80 a jednou40 a jednou 70...proste vyzkouseno...
napr...po obyvaku jsem rozsypal nahodne kupky kavy...obyvak 50metru...cele kilove kafe...hnusne ...rozsypano...a testy probehly...nic jineho rombu nemozno zakoupiti...konkretne samsung nechal pulku...mel jsem doma tedy 4 druhy...jine neznam...

apropo zadnej rozek neudela na 100%...ale tak nejak se u nej pozaduje 95-98% musi byt uklizeno...samsung a podobne nahodile cestujici delaj jednou 80 a jednou40 a jednou 70...proste vyzkouseno...
napr...po obyvaku jsem rozsypal nahodne kupky kavy...obyvak 50metru...cele kilove kafe...hnusne ...rozsypano...a testy probehly...nic jineho rombu nemozno zakoupiti...konkretne samsung nechal pulku...mel jsem doma tedy 4 druhy...jine neznam...