ace:
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: ace:
Hezký, ještě dejte nějaký foto, máte toho beztak nafoceno..
Ještě napište sestavu, ve které jste jeli, nějaký cestopisek by neškodil, ať můžu aspoň z fotek nasát té atmosféry. Ještě že vám to počasí přálo a nepomrzli jste.
Ještě napište sestavu, ve které jste jeli, nějaký cestopisek by neškodil, ať můžu aspoň z fotek nasát té atmosféry. Ještě že vám to počasí přálo a nepomrzli jste.
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Nafotili toho kluci dost, já jsem neudělal ani jednu, spoléhám na mládí s dobrými objektivy! (videa asi 4 ks, chce to postříhat a odstranit ruchy ve zvuku, nějak mi kašlala kamera, ale kvalita obrazu je full HD, objektiv na kameře 160 degreesů...čili hovno co kritizovat. (áááá, zapoměl jsem, kritizovat se dá vlastně furt donekonečna - prostě záběry jsou nuda, není tam ani jedno "koleno" furt s rezervou a tak.) Takže nic.
Na ACE jsme jeli přes Brusel, Antwerpy, ale jsou tam taky "překopávky" na dálnici a zůžení a cesty naprd jak u nás. Tak jsme to vzali zpět "na noc" přes Chaleroi, Lille , Liege, zpět - je tam nová dálnice s mýtem, ale projeli jsme to (všechny motorky na jeden ticket
), silnice jak "za žehličkou", supr a žádná placatá rovinka, alespoň houpáky a kopečky. Pozdě v noci jsme dali proti kládě nepromoky a to už byl jiný lepší level. Dojezd do NL, podle řeky Maas (kolem Maastrichtu
), byla kosa na ruce a kotníky, obzvlášť těm, co měli krátké boty
.
Do Engelska to bylo tentokrát Férou, je to pomalejší, ale víc relax a zábava. Pojezdili jsme v sobotu Brighton (je tam taky jednou za rok MEGASRAZ, jako FARO, vloni tam bylo cca 25000 motorek a 100 000 lidí - což mě naprosto nechává v klidu), Eastbourne (dvěma směry - ne furt stejně... maj tam hezkou silnici i se zatáčkama kolem útesů)
Dali jsme i "road racingové" okresky, jenom jsme jeli tak, aby na nás neudělal BAF s nějakým opráskaným pickupem, za vinglem... (fakt silničky jen na jedno auto
)
A to bude tak všechno
.
"Dobrou noc", konec pohádky.
Na ACE jsme jeli přes Brusel, Antwerpy, ale jsou tam taky "překopávky" na dálnici a zůžení a cesty naprd jak u nás. Tak jsme to vzali zpět "na noc" přes Chaleroi, Lille , Liege, zpět - je tam nová dálnice s mýtem, ale projeli jsme to (všechny motorky na jeden ticket

Do Engelska to bylo tentokrát Férou, je to pomalejší, ale víc relax a zábava. Pojezdili jsme v sobotu Brighton (je tam taky jednou za rok MEGASRAZ, jako FARO, vloni tam bylo cca 25000 motorek a 100 000 lidí - což mě naprosto nechává v klidu), Eastbourne (dvěma směry - ne furt stejně... maj tam hezkou silnici i se zatáčkama kolem útesů)
Dali jsme i "road racingové" okresky, jenom jsme jeli tak, aby na nás neudělal BAF s nějakým opráskaným pickupem, za vinglem... (fakt silničky jen na jedno auto

A to bude tak všechno

"Dobrou noc", konec pohádky.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je to o "srdcových pocitech", samí dobrý lidičky, jsem z toho pořád mimo, a rád. Fotky jsou jen použitý PIGI čaj. Chláma od rána až do večera, nuda 0!ZRX 1984 píše:Parádní story, 2012 snad dám s vámi. Hltám fotky
Tož tak, zas napřesrok!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
já si na ten použitý pigi čaj počkám, ta sestava je tajná666S999 píše:Je to o "srdcových pocitech", samí dobrý lidičky, jsem z toho pořád mimo, a rád. Fotky jsou jen použitý PIGI čaj. Chláma od rána až do večera, nuda 0!ZRX 1984 píše:Parádní story, 2012 snad dám s vámi. Hltám fotky
Tož tak, zas napřesrok!

ZRX 1200 R
ser na to Ppepku namorniku...uz se to neresi a piggi bez komentu neva...analog ...full hd...mini DSV video 8...Hi8 ..nic uz neresim...chodim se sem rad divat na ksichty ktere znam...aspon ze zidle..666S999 píše:Je to o "srdcových pocitech", samí dobrý lidičky, jsem z toho pořád mimo, a rád. Fotky jsou jen použitý PIGI čaj. Chláma od rána až do večera, nuda 0!ZRX 1984 píše:Parádní story, 2012 snad dám s vámi. Hltám fotky
Tož tak, zas napřesrok!

naperte to sem...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jeste mi dejte chvili.Vubec nestiham s praci. Tady je jedina v pohybu jeste nez jsme vyrazeli o tyden driv.
- Přílohy
-
- king.jpg (135.46 KiB) Zobrazeno 2737 x
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...a Petra je vosk???KING píše:Tak k té sestavě. Chosé-vodič. Teqila-fotograf. Vlasta-zelenáč. King-dopravce.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira