09/09/2006 výlet někam směr Ostrava + svatební doprovod
Tak stačilo o nás bez nás, ne? Luboš, starý světák a velký motorkář, teď asi lituje rudormiho, takovou bestii si chudák nezaslouží. Hodili jste to na mě moooc pěkně, ale po pravdě- rudormi byl z vašeho nápadu značně rozpačitý.
Mně je to úplně volný, když vám to vyjde, ukažte se. Ale žádnou velkou akci od toho nečekejte, jde o komorní záležitost ve čtyřech
Mně je to úplně volný, když vám to vyjde, ukažte se. Ale žádnou velkou akci od toho nečekejte, jde o komorní záležitost ve čtyřech

- Kuba
- Ghostrider
ahoj, rozhodně od toho nic nečekáme, kromě dobrého pocitu, prostě nám to udělá velkou radost a doufáme, že vám taky. Nečekáme pozvání ani na pivo, nebo sele, prostě máme na ten den cestu okolo a tak to vezmem jedním vrzem..........už jdu hledat ty mašlejanka píše:Tak stačilo o nás bez nás, ne? Luboš, starý světák a velký motorkář, teď asi lituje rudormiho, takovou bestii si chudák nezaslouží. Hodili jste to na mě moooc pěkně, ale po pravdě- rudormi byl z vašeho nápadu značně rozpačitý.

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Super, takže zatím to vypadá: Kuba, Elvis, Gigantus, možná Blesk, Marek, a co dál? Předpokládám že Chachaři a okolí se snad přidají v hojném počtu. Teda kromě Rudormi, ten na vyjížďku nemůže, něco mu do toho vlezlo

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367