15tis.??? ...no to tedy nevim chlape, parkrat prezute jsem je uz mel ZRX, Z1000 a ZZR ale takove kilometry jsme neudelali nikde a to jezdime prevazne kochacku... na Z1000 12tis. (platno) na ZZR 9tis. (posledni 2 tis. km jen na volnobeh)Uncle píše:Taky jsem tam ty Qualifier II měl, ale nic pořádnýho jsem z nich nedostal. Zklamaly mě, na dvousměs jen ca 6-6,5 tis. km při klidným ježdění. Teď jsem tam dal Roadsmart a uvidím. Prý natom na desítce jde udělat kolem 15 tis., tak jsem zvědavej. Qualifiery tam už dávat nebudu, nevyplatily se.
nový bike v rodině :)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
mozna jo....na stojanku nebo na valcich...to by mozna dalyUncle píše:Taky jsem tam ty Qualifier II měl, ale nic pořádnýho jsem z nich nedostal. Zklamaly mě, na dvousměs jen ca 6-6,5 tis. km při klidným ježdění. Teď jsem tam dal Roadsmart a uvidím. Prý natom na desítce jde udělat kolem 15 tis., tak jsem zvědavej. Qualifiery tam už dávat nebudu, nevyplatily se.

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
na desítce musí být lepidla, jinak si koleduješ o průser.
6tis km nájezd na zadní gumu je podle mě na takovou motorku slušný nájezd.
P.S. příští týden si pučuju na půl dne u dealera BMW S1000RR, su zvědavý, jestli ta motorka bude tak dobrá, jak se tváří.
Za 450tis i s ABS a ,kontrolou trakce, no nekup to.
G.
6tis km nájezd na zadní gumu je podle mě na takovou motorku slušný nájezd.
P.S. příští týden si pučuju na půl dne u dealera BMW S1000RR, su zvědavý, jestli ta motorka bude tak dobrá, jak se tváří.
Za 450tis i s ABS a ,kontrolou trakce, no nekup to.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
tady ta nová je ještě víc nakopnutá dopředu než ten starší model, takže když zalehneš, tak máš zadek nahoru.KankX píše:lepidla nepotrebujes, jen se nesmis za jizdy tolik vyklanet z okynkaGEORG píše:na desítce musí být lepidla, jinak si koleduješ o průser.
G.
Dá se na tom jezdit tak i tak, ale by si to člověk užil, tak se na tom musí trochu hýbat, to je jak na lyžích, buď se vozíš, nebo jezdíš

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja vim co tenhle model umi... nenajezdil jsem na ni toho moc ale dobre si pamatuju jak jsem vyjizdel z kazde zatacky po zadnim kole... v zatacce se mi to dusilo, pak to nic nedelalo a kdyz to prehouplo nejakou tu tisicovku tak kolo letelo vzhuru jak pitomy... a navic se na tom neda jezdit pomalu, ten chrapot mi porad diktoval abych pridal a jeste a jeste a jezdil jsem s tim jak bezmozek, nic pro mne, pro kochaceGEORG píše:tady ta nová je ještě víc nakopnutá dopředu než ten starší model, takže když zalehneš, tak máš zadek nahoru.KankX píše:lepidla nepotrebujes, jen se nesmis za jizdy tolik vyklanet z okynkaGEORG píše:na desítce musí být lepidla, jinak si koleduješ o průser.
G.
Dá se na tom jezdit tak i tak, ale by si to člověk užil, tak se na tom musí trochu hýbat, to je jak na lyžích, buď se vozíš, nebo jezdíš
G.

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Roman - ZX12
- Easy slider