Jinak už ste slyšeli co se chystá za změny na rok 2012?? Docela kotel...

Pavel ZRX píše:Dostat se do seriálu Moto GP stojí peníze, na to nikdy nikdo ve věku závodníku nevydělal, tudiž jsou odkázáni na sponzory. Pokud je sponzorem otec, tak je to o obdivu a ne o pomluvách a závisti, jak je u nás v republice běžné. Když nám občas někdo ve světě dojel okolo 10. místa, všichni odborníci mluvili o neskutečném úspěchu. Abaja dojel třetí a já mu přeju, aby bednu co nejdřív zopakoval!
Do kamene tesat!Pavel ZRX píše:Dostat se do seriálu Moto GP stojí peníze, na to nikdy nikdo ve věku závodníku nevydělal, tudiž jsou odkázáni na sponzory. Pokud je sponzorem otec, tak je to o obdivu a ne o pomluvách a závisti, jak je u nás v republice běžné. Když nám občas někdo ve světě dojel okolo 10. místa, všichni odborníci mluvili o neskutečném úspěchu. Abaja dojel třetí a já mu přeju, aby bednu co nejdřív zopakoval!
příští rok se ale 125jezdit nebudou, chtějí přece udělat nějakou novou třídu, nebo jsem to přeslechl a mají nahradit 250 ?volkswagen píše:Holt tohle není atletika, kde si koupíš trencle a kecky a jedeš. Tenhle sport prachy polyká ve velkém...
Peška bych tipoval zpátky na 125... ono se uvidí, jestli se fakt bude soudit s Matteoni..