Kam na Velikonoce?
Ja vim, kvuli tomu jsem nechaval baterku v motorce celou zimu...čoud píše:Nooo vole, dneska kdyz jsem si to uvedomil, tak me vomili ...Honza-Zed píše:Souhlas, souhlas, souhlas...![]()
4 Prazaci a okoli: kdy a kde se sejdeme v pondeli v Praze?
Klasika pred garazi?
4 Jana: uvidim v patek jake bude pocasi. Rad bych se v sobotu podival do Podebrad.
4 Coud: u tve 636 je vyjmuti baterky do na... Verim ze to zvladnes.
Nevidel jsem horsi pristup...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
nevim jak na te 6tce ale u ZZR je to o rozebrani pul motorky... totalni katastrofaHonza-Zed píše:Ja vim, kvuli tomu jsem nechaval baterku v motorce celou zimu...čoud píše:Nooo vole, dneska kdyz jsem si to uvedomil, tak me vomili ...Honza-Zed píše:Souhlas, souhlas, souhlas...![]()
4 Prazaci a okoli: kdy a kde se sejdeme v pondeli v Praze?
Klasika pred garazi?
4 Jana: uvidim v patek jake bude pocasi. Rad bych se v sobotu podival do Podebrad.
4 Coud: u tve 636 je vyjmuti baterky do na... Verim ze to zvladnes.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Stejne to je u 636...KankX píše:nevim jak na te 6tce ale u ZZR je to o rozebrani pul motorky... totalni katastrofaHonza-Zed píše:Ja vim, kvuli tomu jsem nechaval baterku v motorce celou zimu...čoud píše: Nooo vole, dneska kdyz jsem si to uvedomil, tak me vomili ...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
covece asi ani nic, ale uz se to blizi 
Tuhlec sem premyslel a vypada to, ze kolem pulky dubna bych asi uz zaplatil garaz, zkusil tam prejet s tvoji pomoci s motorkou
a zaridil co nejrychlejc to znovuzavareni leseni a vymenu brzdovy hadice zadni brzdy za delsi a pak uz muzem vesele litat
teda samo podle toho co kasicka a nase zeny dovoli 
Tuhlec sem premyslel a vypada to, ze kolem pulky dubna bych asi uz zaplatil garaz, zkusil tam prejet s tvoji pomoci s motorkou
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Safra ja domluvil mladymu na sobotu ctyrkolky u Pribrami grrr. vceraj sem dal PHA - Liberec.. nadherne pocasko.. ale po dalnici je to vo nicem..Honza-Zed píše: 4 Prazaci a okoli: kdy a kde se sejdeme v pondeli v Praze?
Klasika pred garazi?
pondeli bych se nekde na kaficku srazil...
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
- ivanversys
- Easy slider

Hlavně opatrně, vypadá to předběžně na polovinu dubna, prachy se už tisknoučoud píše:Toz kdyz nebude chcat, tak se rad pridam taky, je mi vpodstate jedno kdeAkorat je otazka, jestli do ty doby stihnu namontovat novou baterku, ta soucasna mi nejak zhebla
Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028