Hm hm uvidím, jak se v pátek vykropím, kdyžtak bych přijel třeba na cigárkoLadis píše:Z Hradiště to máš na základnu slabých 150 km!ZRX 1984 píše:Sakra sakra sakra, taková skvadra se tam chystá, to je hrůza, když v tom termínu něco mám...Jak daleko to je od Uherského Hradiště? Myslím ten kawa sraz...husičku nedám jisto jistě![]()
Kawasakiclub.sk - 2. Kawasaki club weekend
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Seky, ty se musíš asi rozkrájet, nechtěl si jet na sraz do Rakouska a pak za námi k moři?ZRX 1984 píše:Hm hm uvidím, jak se v pátek vykropím, kdyžtak bych přijel třeba na cigárkoLadis píše:Z Hradiště to máš na základnu slabých 150 km!ZRX 1984 píše:Sakra sakra sakra, taková skvadra se tam chystá, to je hrůza, když v tom termínu něco mám...Jak daleko to je od Uherského Hradiště? Myslím ten kawa sraz...husičku nedám jisto jistě![]()
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Klagenfurt je v ohrožení a Chorvatsko je s otazníkem, penízky začínám řešit s dokončováním domečku...Jana Kawa píše:Seky, ty se musíš asi rozkrájet, nechtěl si jet na sraz do Rakouska a pak za námi k moři?ZRX 1984 píše:Hm hm uvidím, jak se v pátek vykropím, kdyžtak bych přijel třeba na cigárkoLadis píše: Z Hradiště to máš na základnu slabých 150 km!![]()
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- ivanversys
- Easy slider

To s e mas Ivanku,ivanversys píše:Na Slovensko se hlásí důlní orlíci - Jerry a Ludva, se mnou se jěště uvidí. V neděli zkusím první výjezd po dvou
měsíčním půstu, tak se uvidí
Vidim to tak, ze i slovensky sraz vynecham, soustredim se na opravu motky a dorazim asi az na Mlynky nebo podzimni skalku.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- ivanversys
- Easy slider

Já ještě rehabilitaci ani nezačal, bolí to jak svi.a, ale já musímZ. píše:To s e mas Ivanku,ivanversys píše:Na Slovensko se hlásí důlní orlíci - Jerry a Ludva, se mnou se jěště uvidí. V neděli zkusím první výjezd po dvou
měsíčním půstu, tak se uvidíja stale jenom rehabilituji ... Přes den plavu ve slane vode, večer jedu v alkoholu, (ta "gruskovica" je taaaak dobra a tak stale dokola
![]()
Vidim to tak, ze i slovensky sraz vynecham, soustredim se na opravu motky a dorazim asi az na Mlynky nebo podzimni skalku.
Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028
Maro, No teoreiticky bych seznam mohl vytvorit, ale prakticky mi v tom brani rada okolnosti ... Treba jako ze jsem pripojeny pouze přes BlackBerry coz neni optimalni, s dcerenkou zhruba od 6ti odpoledne jedeme v "hruskovici" ... Tj. Mám problemy s koordinaci pohybu prstu po klavesnici toho toho desne maleho bazmeku a za treti mám dovolenou, to je jako ze nepracuji. _vidime co pujde v teto veci udelat po navratu do zamestnani, to bych teoreticky měl mit dost casu ...spit 40 píše:Zbynďo,co tak hodit na první stranu seznam??
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Ubytování
Protože to letos pod stanem nedám,budu objednávat chatku
....tak jsem se chtěla zeptat,jestli bude ještě někdo chtít taky..
Jsou po čtyřech,tak by jste se museli nějak domluvit. Prosím ale co nejdřív,nejlépe během dneška
Jsou po čtyřech,tak by jste se museli nějak domluvit. Prosím ale co nejdřív,nejlépe během dneška
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**