Majdinka: tak ja kdybych jel kamkoliv jinam nez na svatbu tak to taky neresim
:-)
ja taky a presne tak...bylo to v planu kdyz jsem motorku jeste nemelKankX píše:jsem se neprijel predvadetMajdinka píše:Tildo, KanX taky ke mě nepřijel nejčistčí, tedy co se týče motorky a ke všemu nějaké divné značky...a netrápil se tím
...jsem prijel za kamoskou, kdyz konecne pocasi dovolilo
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jjj.....můžu potvrditMARTY píše:ja taky a presne tak...bylo to v planu kdyz jsem motorku jeste nemelKankX píše:jsem se neprijel predvadetMajdinka píše:Tildo, KanX taky ke mě nepřijel nejčistčí, tedy co se týče motorky a ke všemu nějaké divné značky...a netrápil se tím
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
Jo, tak to bylo a bylo to super a nedůležité věci nechme stranou, to je fakt, omlouvám seKankX píše:jsem se neprijel predvadetMajdinka píše:Tildo, KanX taky ke mě nepřijel nejčistčí, tedy co se týče motorky a ke všemu nějaké divné značky...a netrápil se tím
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
tak v tyhle sestave jsme jeli naposled... kolega s tim endurem se vcera potkal s tramvajiTilda píše:...... jeli sme s sestave ZR7, Bandit 600 a endurko Yamaha DT125R......
nechtel jsem to davat do padu protoze sam nemam rad kdyz to tema sviti a hned se bojim ze se neco stalo nekomu z nas, tak jezdete opatrne bando
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
kam nevidim tam nejedu a je mi to prd platny kdyz v nedeli me jen o chlup nesestrelilo auto kdyz ja vjel do krizovatky na zelenou
Idiot videl z dalky oranzovou, slapnul na to a normalne to vzal na cervenou... videl jsem to hodne cerne, sice jsem se mu snazil uhnout a vjel uplne do protismeru ale ten debil ze zablokovanejma brzdama a kouricima pneumatikama valil porad na nas
...zastavil mi tak 20cm od nohy...
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- farmář
- Ghostrider

jo, Honzo, jenže to byl spořádanej automobilista, kdežto ty jsi jeden z nás, povl silnic, dárce orgánu
a podobně. To by zas byla černá kronika....fuj.
Ta tramvaj hnus, uvidí časem,ale bejt pod tímhle kolosem.....
Inu je tu jaro, lidem hrabe. Tady taky vyjeli samí (samí ne,ale je jich hodně) lovci berlí a ostřelovači přechodů.
Ta tramvaj hnus, uvidí časem,ale bejt pod tímhle kolosem.....
Inu je tu jaro, lidem hrabe. Tady taky vyjeli samí (samí ne,ale je jich hodně) lovci berlí a ostřelovači přechodů.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
Toto vlákno je úsměvnej smajlík, tak něco veselejšího :
Hele na čem bude jezdit Peťi švára na fichtl závodech. myslím, že mají i webovky http://www.novavesring.cz/kontakty.htm

Hele na čem bude jezdit Peťi švára na fichtl závodech. myslím, že mají i webovky http://www.novavesring.cz/kontakty.htm

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909