BOTY KAWASAKI
NOVINKY
Omlouvam se za zdrzeni,ale mam bohuzel moc prace.Takze pokud vas muzu poprosit penize (celou castku v korunach) slozte na ucet:
51-1767640227/0100 (komercni banka), ja je pak hromadne preposlu,at to nemusite delat kazdy zvlast.
Jako variabilni symbol dejte vase KLUBOVE CISLO .Byl by v tom zmatek. Jakmile tam budou vsechny penize tak to odeslu.
Jinak rekapitulace :vsicni kdo chteji boty tak je to 90 dolaru- 1710,-
Tilda- 115 dolaru- 2185,-
jinak udelal jsem nejake designy tricek pro pany a pro damy tak na to mrknete.zalozim tema TRICKA 2010
51-1767640227/0100 (komercni banka), ja je pak hromadne preposlu,at to nemusite delat kazdy zvlast.
Jako variabilni symbol dejte vase KLUBOVE CISLO .Byl by v tom zmatek. Jakmile tam budou vsechny penize tak to odeslu.
Jinak rekapitulace :vsicni kdo chteji boty tak je to 90 dolaru- 1710,-
Tilda- 115 dolaru- 2185,-
jinak udelal jsem nejake designy tricek pro pany a pro damy tak na to mrknete.zalozim tema TRICKA 2010
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
zkus se kouknout sem http://www.prepocet.cz/boty/
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
NOVINKY
Zdravim vas vsechny. Mam tu neco noveho aby jste nemysleli, ze jsem se na to vysral. Situace je takova,
ze zasilka uz mela byt davno tady. Bohuzel vcera jsem mluvil s tim clovekem co to zarizuje a rikal mi ze
ta stranka ma problemy s dodavkami . prisel mu opozdene email ze vetsinu veci nemaji. Coz me dost nastvalo,
protoze kdyz to zjistoval tak mu tvrdili ,ze nic neni problem. Takze jsme zkusili zapatrat jinde a nasli jsme je.
Meli by je pry udajne take mit. Dnes s nim budu vecer mluvit tak sem hodim zase nejake info. Takze se nezlobte.
kdyby to prece jen nevyslo penize vam samosebou vratim.
ze zasilka uz mela byt davno tady. Bohuzel vcera jsem mluvil s tim clovekem co to zarizuje a rikal mi ze
ta stranka ma problemy s dodavkami . prisel mu opozdene email ze vetsinu veci nemaji. Coz me dost nastvalo,
protoze kdyz to zjistoval tak mu tvrdili ,ze nic neni problem. Takze jsme zkusili zapatrat jinde a nasli jsme je.
Meli by je pry udajne take mit. Dnes s nim budu vecer mluvit tak sem hodim zase nejake info. Takze se nezlobte.
kdyby to prece jen nevyslo penize vam samosebou vratim.

ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)