Hlasování o er5 je snad jasný kdo musí vyhrát, když toto vlákno zakládal
Konečně pěkná eR 5
No jo, přestrojený profík za gentlemanamisak39 píše:Majdinka píše:Se pozná gentleman!Tři uječený, ubrečený, zklamaný, nasr..., hysterický ženský
, to by byl pohled, co Mišáku? Šikovně jsi z toho vybruslil, klobouk dolů
![]()
![]()
měl jsem jednu dobu doma ženský tři
![]()
![]()
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
na protesty pozor, to tady admini nevidi radiMajdinka píše:zvažuji, jestli nepodám protest![]()
ja jsem chvili protestoval po prvnim tajnym zavode a vyzadoval jsem opakovani ceremonialu a Coud mi na to rekl ze jestli to sem napisu jeste jednou tak mi zablokuje pristup
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
A kdo by tu pak prudil?Tilda píše:na protesty pozor, to tady admini nevidi radiMajdinka píše:zvažuji, jestli nepodám protest![]()
![]()
ja jsem chvili protestoval po prvnim tajnym zavode a vyzadoval jsem opakovani ceremonialu a Coud mi na to rekl ze jestli to sem napisu jeste jednou tak mi zablokuje pristup![]()
Majdinka ER-5
no ja bych si hned zalozil novej ucet pod jinym jmenem a prudil bych dalMajdinka píše:A kdo by tu pak prudil?Tilda píše:na protesty pozor, to tady admini nevidi radiMajdinka píše:zvažuji, jestli nepodám protest![]()
![]()
ja jsem chvili protestoval po prvnim tajnym zavode a vyzadoval jsem opakovani ceremonialu a Coud mi na to rekl ze jestli to sem napisu jeste jednou tak mi zablokuje pristup![]()
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
No nazdar, pokud se to týká více osob, než tebe a mě, dokáže si někdo představit mít nás tady 2x?Tilda píše:no ja bych si hned zalozil novej ucet pod jinym jmenem a prudil bych dalMajdinka píše:A kdo by tu pak prudil?Tilda píše: na protesty pozor, to tady admini nevidi radi![]()
Majdinka ER-5
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
No já,a ještě bych se k vám přidal.Já tady delší čas neprudil.Majdinka píše:No nazdar, pokud se to týká více osob, než tebe a mě, dokáže si někdo představit mít nás tady 2x?Tilda píše:no ja bych si hned zalozil novej ucet pod jinym jmenem a prudil bych dalMajdinka píše: A kdo by tu pak prudil?
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502