VYJIZDKA 4.10 Praha a okoli
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Prosim Tě,jak často to foukáš? Tobě uchází gumy?tequila píše:To KanX: Prosim te jak jsme se bavili na kolik foukat REXE .Kolik to bylo?
ja to minulepodle tebe nafoukal a jelo to uplne paradne akorat jsem
pak zapomel kolik.
Já dávám 2,9/2,5 ale jezdím stále ve dvou

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
jinak jen task pro zajimavost. Z puvodniho slozeni, ktere melo jet zitrejsi vyjizdku jsem zbyl akorat ja.
jeden ma zmenenou sluzbu na chirurgii, dva zapomeli na rodinou oslavu (bratri), ctvrtej kdyz se dozvedel o
predchozich 3 tak dal prednost strelnici, patej se nestacil vratit s kamionem a sestej policajt dal prednost jawe.
Tilda bohuzel nemuze, neni v praze . to jen tak pro zajimavost , jak to chodi...
jeden ma zmenenou sluzbu na chirurgii, dva zapomeli na rodinou oslavu (bratri), ctvrtej kdyz se dozvedel o
predchozich 3 tak dal prednost strelnici, patej se nestacil vratit s kamionem a sestej policajt dal prednost jawe.
Tilda bohuzel nemuze, neni v praze . to jen tak pro zajimavost , jak to chodi...
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak vidíš,jak to blbě vypadalo a jak to nakonec bude super vyjížďka!!tequila píše:jinak jen task pro zajimavost. Z puvodniho slozeni, ktere melo jet zitrejsi vyjizdku jsem zbyl akorat ja.
Ti to snad všichni udělali schválně?!
My Tě v tom nenecháme!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Aktuální stav věci-sehnal jsem dvě starý mrdky gumy, přední mám přehozenou, na zadní se vyseru, jen mám obavu, že to nenafouknu, potřebuju do ní naprat hodně vzduchu najednou aby hopsla na patky ráfku, a to můj mrňavej kompresůrek nedá
Takže když ráno nafouknu, dorazím, pokud nic neseženu, budu muset sedět doma na zadku a bude mě to šíííííleně srát
Tož mi na ráno chlapci držte palečky... Jinak to tam ode mě je 175 km, takže dvě a půl hoďky poctivý jízdy...

Tož mi na ráno chlapci držte palečky... Jinak to tam ode mě je 175 km, takže dvě a půl hoďky poctivý jízdy...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mysaku, zapoj plice... to das 
Vcera rano me budilo slunicko a modra obloha... dnes me budila tma (zatazeno jako krava - cerny mrak Rumburak)
...jsem tem predpovidacum skocil na kecy kdy v patek rikaly ze sobota bude ok, ale nedele bude daleko lepsi
Tak jsem vcera nahazoval zed s tim ze v nedeli se pojedu projet. Ted jsem neskutecne nasranej
...no nic, vezmu nepromok a vyrazim, kdyz uz jsem to sobe i ostatnim slibil...

Vcera rano me budilo slunicko a modra obloha... dnes me budila tma (zatazeno jako krava - cerny mrak Rumburak)

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira