Připadáš mi tak štastný!!!Han Solo píše:No a ještě říkal - zimmmmmma,zimmmmmma a - pil asi čaj na lodi.Jinka díky konečně pořádný forum já jsem nad tím přemýšlel ,ale nechtěl jsme že se separuju s kecama. Taky jsem myslel,že jsem dostal červenou a připadal jsem si jako v Číně na náměstí před 2O ti lety tak sorry.A co krásně se to rozbíhá a já tady skoro 2 dny nebyl díkes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Han Solo "forum" ;-) (Kecy... přesun odevšud..)
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
JJ, po zelené se ČERVENÁ NEDÁVÁZdrahy píše:Chlapi - výpadek fora byl technický problémDát někomu červenou je doopravdy extrem a zatím se každý po přátelské domluvě rozhodl spolupracovat
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Je to v plánu, to su zvědavej, jak se Andi bude jezdi na 6f-ce. Rozhodně ta Černá plečka pardon perla je pohodlenějšíHan Solo píše:pepo vem Ivču , Andik se na ní těší oni to hlky proberou a properou a rozeberouPepa píše:Doma je nás čtyři z tanku a pes, resp. holka u nás asi dva měsíce nebydlí, jelikož je s přítelem, no a kluk ten taky sežere jako polský zájezd. No a zlatý retriever, to je kapitola sama. Já pojedu se ženou, teda, pokud se něco nezmění, má práce až nad hlavu.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
To víš,že si ji povezu na Č E R N É P E R L E .... a něchtěj abych tě poslat domů do A L A B A M Y ....jinak ej to ER6f - mazlik !!!!!! zelená.Pepa píše:Je to v plánu, to su zvědavej, jak se Andi bude jezdi na 6f-ce. Rozhodně ta Černá plečka pardon perla je pohodlenějšíHan Solo píše:pepo vem Ivču , Andik se na ní těší oni to hlky proberou a properou a rozeberouPepa píše:Doma je nás čtyři z tanku a pes, resp. holka u nás asi dva měsíce nebydlí, jelikož je s přítelem, no a kluk ten taky sežere jako polský zájezd. No a zlatý retriever, to je kapitola sama. Já pojedu se ženou, teda, pokud se něco nezmění, má práce až nad hlavu.
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
pokud vím, tak "černá perla" je jenom PELÉ...Han Solo píše:To víš,že si ji povezu na Č E R N É P E R L E .... a něchtěj abych tě poslat domů do A L A B A M Y ....jinak ej to ER6f - mazlik !!!!!! zelená.Pepa píše:Je to v plánu, to su zvědavej, jak se Andi bude jezdi na 6f-ce. Rozhodně ta Černá plečka pardon perla je pohodlenějšíHan Solo píše: pepo vem Ivču , Andik se na ní těší oni to hlky proberou a properou a rozeberou![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______