Zdrahy píše:...a dojmy? užil jsi si to a nebo si myslíš že by to na 10ně bylo výrazně lepší? povídej jsme zvědavej

oproti desině to má lepší podvozek, ostřejší brzdy, lepší aerodinamiku a v neposlední řadě ostřejší brzdy
Dost srandy, toto všechno to samozřejmě nemá

Ještě jsem tomu nemohl dát zatáčky jak se patří, abych zjistil, kdy se to začne vlnit. Nicméně :
- nebrzdí to

Člověk si musí celkem výrazně pomáhat zadní brzdou
- hódně měkká přední vidle - bohužel si ji nepřitvrdím, páč tam není žádné štelování....
- 260kg suchá hmotnost je bez komentáře, pro slabší nátury to není
- krásně to jede, není to sice žádný ostříž, ale jde vytrvale za plynem, to se cení na takového stařečka
- nevím proč, ale sem tam to kolem 6tis ot. cuká, buď tam bude starý benzín po zimě, nebo potřebuje trochu doštelovat karburátory
- je na tom krásný pocit při jízdě, prostě máš pod sebou opravdový kus železa. Jezdil jsem v mé sportovní kombinéze a helmě, Alča říkala, že to nevypadá nejhůř
- s tím leštěním to nebude tak žhavé, moc mě to nebaví

Motor umývat asi vůbec nebudu, bo bych se z toho posral
- na zadní se tomu nechce
- na přední taky ne
- ALici jsem svezl i s Hugem, oběma se to moc líbílo
Result :
Jak říká Doktor, je to pro ty, co vědí co chtějí. Bez prdele jsem z toho nadšený, i když moje sportovní geny dostali trochu na prdel. Tuto motorku si asi nechám až do důchodu. Když bude jednou líp, tak si určitě pořídím zase něco ostřejšího.
GEORG