Zmrzlina??

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
matt
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matt » pát led 09, 2009 17:13:29

Z. píše:
matt píše:
Z. píše:jasně ... a pokud ne tak já to vysvětlím ...

Zmrzlina je chlazený nebo mražený mléčný výrobek ze směsi smetany nebo mléka, cukru, škrobu a přísad (ovoce, ochucovadla, stabilizátory aj.).
dobře tak jsme si ujasnili co to vůbec je zmrzlina ale teď to chce vysvětlit proč se tak říka sil. motorkám.jak jak tak píšeš o tý zmrzlině tak jsem na ni dostal chuť :)
Pro mě je zmrzlina zmrzlina, jestli se tak říká silničním motorkám tak se jim tak slangově říká. Já to nevymyslel, takže nevím proč se silničním motorkám říká zmrzlina. :roll:
Stejně jako nechápu proč se střešnímu nosiči slangově říká hagusy :roll:
Jsem to moc nevysvětlil co? :lol:
to neva, že si to nevysvětlil jen mě to vrtá hlavou proč :angry7:
matt
ZX6R 1996 - "jedu jak umím"
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla

matt
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matt » pát led 09, 2009 17:16:44

MMKS píše:
matt píše:
MMKS píše:Pražáci podle mě mluví celkem normálně, to právě ti východočeši (ať už z vrchu nebo od Jihlavy - spolužák kdesi z Polné a ten to natahoval jak parodie na Pražáka) mě připadají, že se chtějí tak strašně odlišit od té Moravy, ke které mají kousek a dostat se k té Praze, že to až přehání.

Vysvětlil někdo už to ZMRZLINU?
tak to si jěště neslyšel mluvit ostraváka že jo.když už se ti nelíbí jak se mluví kolem jihlavy
:D když jsem přišel na střední (česko/slovenská) tak kluci i když byly z jižní moravy tak mysleli, že jsem Slovák (asi jsem bydlel víc jižněji). Když jsem po 4 letech zachlastával doma maturu tak holka co mě neznala myslela, že jsem Ostravák, bo kluků odtama a z Frydky-Mystku :-) bylo hodně. Na vysoké v Praze jsem byl už zase Moravak jak poleno a doufám, že mě to tam moc nezkazilo.
Ostravaky mám dva kamoše, jeden mluvi normálně a kdyby to nebylo takové hovado, tak nic nenasvědčuje o jeho rodišti. Druhý je jak poleno, při komunikaci s ním jsme se nejdříve pokoušeli rozumět, poté jsme to předstírali a pak už na to srali a jen když jsme fakt potřebovali vědět, co říká jsme ho poprosili ať to zkusí znovu a pomalu.
to máš pravdu když jsem měl jěště mz a jezdili jsme na mz-srazy tak tam byli ostraváci a to jsem fakt nestíhal co říkají :D
matt
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pát led 09, 2009 17:24:30

Zdrahy píše:
MMKS píše:
GEORG píše:popravdě termín příjdu dýl mě fakt zvedá ze židle.
Už jsem to párkrát slyšel u moderátorů v televizi, pragocentristi zapráskaní.

G.
souhlas, za toto kopat do prdele. Nerozumně jsem si přitáhl parťáka kámoše kdesi z Orlických hor, žije tady snad už 8 let, ale furt žere rejži (asi je to fakt čulák), chodí dýl místo později a kupuje sejra. Ani přes ty prsty mě to nejde.

Sorry za OT jak prase
Jo tak to mluví jako já :lol: to jsme my, ti pragocentristi z východních čech :)
Juro, správně, za všechno můžou Pražáci - Jako třeba Topolánek, nebo Paroubek :wink: a abych nezapoměl na Čunka.... :roll:
Čunek je ze Vsetína :lol:
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pát led 09, 2009 17:26:52

ohledně pražáků, já s nima nemám žádný problém. Jen rostu, když někdo mluví typicky pepíkovským zpívaným pražským dialektem.
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát led 09, 2009 17:33:11

GEORG píše:ohledně pražáků, já s nima nemám žádný problém. Jen rostu, když někdo mluví typicky pepíkovským zpívaným pražským dialektem.
G.
a co teprve zpivanym moravskym, nebo nedej boze ostravskym.... to si clovek obcas pripada jak u buziku :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » pát led 09, 2009 17:35:38

KankX píše:
GEORG píše:ohledně pražáků, já s nima nemám žádný problém. Jen rostu, když někdo mluví typicky pepíkovským zpívaným pražským dialektem.
G.
a co teprve zpivanym moravskym, nebo nedej boze ostravskym.... to si clovek obcas pripada jak u buziku :lol:
tak furt líp zní : sy dobry synek, než : jseš príííma klučina :lol:
G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

matt
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matt » pát led 09, 2009 17:37:51

GEORG píše:
KankX píše:
G.
G.
parádní příklad :D
matt
ZX10R 2004 černá mamba
ZX10R 2008 bílá perla

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát led 09, 2009 17:40:48

GEORG píše:
KankX píše:
G.
G.
no to nevim, nemuzu se k tomu vyjadrit, u nas se to nerekne ani tak ani tak... u nas se rika "ty jeden pacholku" :-)
----- (W) -----
young oldtimer

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát led 09, 2009 17:43:49

GEORG píše:
Zdrahy píše:
MMKS píše: souhlas, za toto kopat do prdele. Nerozumně jsem si přitáhl parťáka kámoše kdesi z Orlických hor, žije tady snad už 8 let, ale furt žere rejži (asi je to fakt čulák), chodí dýl místo později a kupuje sejra. Ani přes ty prsty mě to nejde.

Sorry za OT jak prase
Jo tak to mluví jako já :lol: to jsme my, ti pragocentristi z východních čech :)
Juro, správně, za všechno můžou Pražáci - Jako třeba Topolánek, nebo Paroubek :wink: a abych nezapoměl na Čunka.... :roll:
Čunek je ze Vsetína :lol:
G.
Už jsem to tu psal - Paroubek je z Olomóca a Topolánek je taky Chachar...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát led 09, 2009 17:46:50

Paroubek není z Olomóca, ten je z jiný planety :)
Buell xb12r
CKC#160

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pát led 09, 2009 17:58:41

kafkalibor píše:Ach jo to sou ale chudáci a maj těžkej život.Sifón,je odpad a odpad je prostě odpad,protože u nás jeto sycená voda a limonáda je limonáda a se sodovkou to nemá nic společnýho
Sifón je odpad, plasty na mašině jsou taky odpad (po lišeji na silnici...) kelímek od zmrzliny je taky odpad...prostě jsem Ti to musel vysvětlit později, čili dýl :twisted: , a abych z toho nebyl v poloze zmrzlého :roll: , to bych se z toho smíchy narovnal!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát led 09, 2009 18:33:23

pro neznale.... poloha zmrzleho vypada tak jak je videt na prilozene fotografii a pokud to podrobne prozkoumate, pak zjistite ze poloha opravdu odpovida jizdni pozici na zmrzline :lol:

Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » pát led 09, 2009 18:37:15

no fůůj, kde si to vyhrabal :?:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pát led 09, 2009 18:39:01

KankX píše:pro neznale.... poloha zmrzleho vypada tak jak je videt na prilozene fotografii a pokud to podrobne prozkoumate, pak zjistite ze poloha opravdu odpovida jizdni pozici na zmrzline :lol:

Obrázek
Honzo, a ten sob má tu kapotu nějak drážkovanou z boku... není to kryt chladiče? (asi to přechladil a umrzl :roll: )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » pát led 09, 2009 18:42:30

Hele chlapci,jak to bylo s tou zmrzlimou se tady stejně najisto nedozvíme,já tady pro dnešek končím,už tu se mnou nepočítejte...

Jdeme synovi na maturák....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Odpovědět