Aš-Jablunkov

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » sob lis 15, 2008 16:35:52

Helča píše:No to máš asi pravdu Jani :) .Já spíš myslela,jak psal Mišák ze začátku,kdyby byla nějaká skupinka nezávodníků z našich řad :yawinkle: ...,jinak na to kašlu :(
Pořád trvám na pohodičce-nejsem proti rychlejšímu svezení, ale nehodlám se zabít, takže pojeď Helčo s náma a neboj se vlka nic-víš přece, že nikoho nenecháme ve štychu :D

Jo a pokud se skupinek týče-pořadatelé to prý rozhodně zakazovat nebudou. V podstatě jsou dvě pravidla-projet určená města, tam doložit účast nákupem čehokoli (tedy účtenkou) z pumpice, pravidlo 2 je dojet v pořádku, v celku a pokud možno v sobotu (i když to není podmínka-poznámka pro Zbynďu a jeho New draka :D ) O nějaký vyhrávání tu rozhodně nejde. Vidím to stejně, jako když jsme jeli v Lužanech společně s Fanouškem ten tápací(pro mě :D ) závod. Jízda, zastřávečka, cigárko, obídek a tak... :wink:
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » sob lis 15, 2008 19:45:47

Přesně...uděláme si hezkej víkend, takovej minisrazík s publikem, pochopitelně taky nejedu sám! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » sob lis 15, 2008 22:29:27

Vypada to na fakt zajimavou akci, ale je pro me moooc daleko (casove :lol: ), netusim pomalu co bude zitra a premyslim ze prodam svyho milacka a koupim neco jinyho - ted se registrovat zatim nebudu, ale budu na to myslet... ;-)
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned lis 16, 2008 16:18:52

misak39 píše:
Helča píše:No to máš asi pravdu Jani :) .Já spíš myslela,jak psal Mišák ze začátku,kdyby byla nějaká skupinka nezávodníků z našich řad :yawinkle: ...,jinak na to kašlu :(
Pořád trvám na pohodičce-nejsem proti rychlejšímu svezení, ale nehodlám se zabít, takže pojeď Helčo s náma a neboj se vlka nic-víš přece, že nikoho nenecháme ve štychu :D

Jo a pokud se skupinek týče-pořadatelé to prý rozhodně zakazovat nebudou. V podstatě jsou dvě pravidla-projet určená města, tam doložit účast nákupem čehokoli (tedy účtenkou) z pumpice, pravidlo 2 je dojet v pořádku, v celku a pokud možno v sobotu (i když to není podmínka-poznámka pro Zbynďu a jeho New draka :D ) O nějaký vyhrávání tu rozhodně nejde. Vidím to stejně, jako když jsme jeli v Lužanech společně s Fanouškem ten tápací(pro mě :D ) závod. Jízda, zastřávečka, cigárko, obídek a tak... :wink:

dooobře myši ... hele, podle kalkulace bych to mohl za 14 hodin projet ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » ned lis 16, 2008 16:44:58

Z. píše:
misak39 píše:

:D :D fakt chceš jet takovou štreku na pinckovi? To už hraničí s masochismem, neee? Vždyť se tam budeš muset taky nějak dopravit... A den a půl sedět na pincku, to bych asi nedal... Kolipak to jede?
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned lis 16, 2008 18:50:56

misak39 píše:
Z. píše:
:D :D fakt chceš jet takovou štreku na pinckovi? To už hraničí s masochismem, neee? Vždyť se tam budeš muset taky nějak dopravit... A den a půl sedět na pincku, to bych asi nedal... Kolipak to jede?
Příjde na to ... tachometrových 80 po rovině a z kopce nevím, bo tam už není stupnice :lol: . Když jsem ověřoval kolik ten budík proměřuje, zjistil jsem, že docela dost (jednou, jak jsem jel kolem takové te radarové cedule co "digitálně" ukazuje rychlost tak jsem měl na rychloměru 75 a tabule hlásila 62). Tož nevím.

V záloze mám 16ti zubové řetězové kolečko. Zrychlí to dost, ale zase kopečky pak jedu jen za 3. (holt je to jenom 50tka)
(původní je 14 zubů, a možná, že do léta si udělám 15ti zubové. To bude nejoptimálnější)

A jestli to je masochismus? Nevím. Jet na velké motorce mi to přijde jako malá výzva. Do toho bych nešel. Ale každý to vidí jinak.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » ned lis 16, 2008 19:22:12

Jestli na nem pojedes tak jses fakt "odvaha" muj se po dlouhejch jizdach fakt dost ohrejval, ale strach z toho jestli to projedes bych nemel - jestli jsi pravej motorkar tak to v poho das, horsi je, ze 50tka je nachylnejsi na jakoukoliv byt malou zavadu... z toho bych mel nejvetsi strach, ze me to nekde necha..., ale muzu jet s tebou na 350de... ;-)
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » ned lis 16, 2008 19:56:07

Jirka_Z píše:Jestli na nem pojedes tak jses fakt "odvaha" muj se po dlouhejch jizdach fakt dost ohrejval, ale strach z toho jestli to projedes bych nemel - jestli jsi pravej motorkar tak to v poho das, horsi je, ze 50tka je nachylnejsi na jakoukoliv byt malou zavadu... z toho bych mel nejvetsi strach, ze me to nekde necha..., ale muzu jet s tebou na 350de... ;-)
Jirko, myslím, že bych tě zdržoval :-) Podle seznamu přihlášených nás padesátkových mohykánů, bude víc. Ale dík za nabídku.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Samčus
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Samčus » ned lis 16, 2008 21:01:26

Zbyňku, sleduju tady tu rozpravu a obdivuju tě. Jedna nejkratší cesta je 580 km a to se ještě dostat do Aše a v neděli domů ( aspoň TO nemáš daleko) Asi jsme zhýčkaný těma japanama. Zlatý starý časy Chlapů
Samčus ZRX
""CKC_481""

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pon lis 17, 2008 17:44:34

Jirka_Z píše:....muj se po dlouhejch jizdach fakt dost ohrejval, horsi je, ze 50tka je nachylnejsi na jakoukoliv byt malou zavadu... z toho bych mel nejvetsi strach, ze me to nekde necha...
Možná zapomínáte, že ten Zbynkův není ten, který jsme trápili my po našich tatíncích a leckdy i dědečcích...Z. má "NEW Pionýr - Limited Edicion", takže bych řekl, že je mladší, než většina z vašich mašin... :twisted: :idea:
Z motorky bych v tomto případě strach neměl a Z. je taky zkušenej motorkář, takže to nevidím nijak "sci-fi"! ;)
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Koren
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Koren » pon lis 17, 2008 18:20:31

pojedu na Babetě, když už nemám ER-5ku ju?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ta se nehřeje......ona totiž vůbec nejede, takže se nemá co hřát... ;-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chodí pěšky...zatím... 8-)

KING
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od KING » pon lis 17, 2008 18:32:58

Koren píše:pojedu na Babetě, když už nemám ER-5ku ju?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ta se nehřeje......ona totiž vůbec nejede, takže se nemá co hřát... ;-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tam se dohřeješ(dopálíš) spíš ty atvoje prdel. :wink:
KING ZRX 1200 "03"
148 CKC

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pon lis 17, 2008 18:51:44

Z. ma new pionyr? Koukal jsem na nej jednou na vystave - fakt peknej, tak to jo tak to uz se nebojim... :-) :-)
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...

Helča
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Helča » pon lis 17, 2008 18:52:53

misak39 píše:

Tak já se teda přihlásím :oops:....a jen doufám,že se nám to nebude krýt s nějakým našim srázkem :wink:
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pon lis 17, 2008 18:57:16

Ladis píše:
Jirka_Z píše:....muj se po dlouhejch jizdach fakt dost ohrejval, horsi je, ze 50tka je nachylnejsi na jakoukoliv byt malou zavadu... z toho bych mel nejvetsi strach, ze me to nekde necha...
Možná zapomínáte, že ten Zbynkův není ten, který jsme trápili my po našich tatíncích a leckdy i dědečcích...Z. má "NEW Pionýr - Limited Edicion", takže bych řekl, že je mladší, než většina z vašich mašin... :twisted: :idea:
Z motorky bych v tomto případě strach neměl a Z. je taky zkušenej motorkář, takže to nevidím nijak "sci-fi"! ;)
No jo, ale taky nezapomeň, že pomalá jízda hodně unavuje a pomalá jízda v provozu je nebezpečná :wink:
Buell xb12r
CKC#160

Zamčeno