KLR 650 rozvodák
- dworakmirek
- Easy rider
- Buriel
- Easy rider
- Bydliště: Malá vesnička v srdci Jižní Moravy s náměstíčkem a kostelíkem.Čejč.
- Kontaktovat uživatele:
Já mám v předu 2 měsíce starou E-08 a pohoda v zadu ji mám taky ale ta už přesluhuje...uprostřed mám pěknej slick a na okrajích je ježek
v pátek si jedu obědnat novou gumu a zase to bude E-08.....já sem s ní na 100% spokojenej....
ještě mě nikde neustřelila a ani nepodklouzla.

Zelený Ďábel KLR 650
Jezdím pomalu a kochám se krajinou.......
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
já sem videl klr na motarech 2 kousky pěkně vede sebe a rozety tam byli pěkne malinky, no jasny motardovy ale takovy podobny,mozná torch vělší by byly gut, spotřeba by byla nižší a rychlost by šla zas na horu, Já jak tam mám nejakej ladák sebring,tak mi to bere olej,ale to už říkal aji buriel, že mu to bere, asi by potom pomohlo vyměnit gufera na ventulech, ale nic horoznyho akorát se musí hlídat hladina.
Pro buriel------- už máš ten dinojet??? sem zvědavej jestli to potom pujde přes plyn na zadní,protože mě to tak lechce přes plyn na zadní nejde,musím se spojkou
Pro buriel------- už máš ten dinojet??? sem zvědavej jestli to potom pujde přes plyn na zadní,protože mě to tak lechce přes plyn na zadní nejde,musím se spojkou
KLR 650 ,,98" no problem
- Buriel
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ten Dynojet nemám,ta spotřeba voleje je na 100% vod toho laďáku......gufera na vetilech mě kontroloval a mám je v poho....je to tím vejfukem...kdybys tam prdnul origo tak to bude v klidu ale motorka bude znít jako holící strojek
Hele jak to dáváš na zadek...když to chci schávlně tak mi to nejde ale jak sem to jednou škádlil na křižovatce tak to byl exceletní vodjezd po zadním se ztaženou prdelí......

Hele jak to dáváš na zadek...když to chci schávlně tak mi to nejde ale jak sem to jednou škádlil na křižovatce tak to byl exceletní vodjezd po zadním se ztaženou prdelí......

Zelený Ďábel KLR 650
- dworakmirek
- Easy rider
no když sem měl husku te 610 tak jsem na 1 trhnul za plyn a šla hned až na značku,ale žádna spojka, a ted k tématu.
Když sem to zkoušel, tak sem se srovnal rovno na silnici,párkrát si zmačknul zadní brzdu abych věděl,nachystal za 1 značknul spojku a lechce vytočil, pomalinku sem zabíral na spojce až sem věděl jak bude uplně zabírat, a pak říz za plyn a pustit spojku,ono to hvizdne na zadní a pak se musí rychle ubrat,tak nějak tak, ale ještě nejsem uplně zžitej s těma kilama, ale natrénuju, ono jde potom uplně slyšet jak si ten motor oddechne,jak to zvedneš do te zpravné vyšky,
Když sem to zkoušel, tak sem se srovnal rovno na silnici,párkrát si zmačknul zadní brzdu abych věděl,nachystal za 1 značknul spojku a lechce vytočil, pomalinku sem zabíral na spojce až sem věděl jak bude uplně zabírat, a pak říz za plyn a pustit spojku,ono to hvizdne na zadní a pak se musí rychle ubrat,tak nějak tak, ale ještě nejsem uplně zžitej s těma kilama, ale natrénuju, ono jde potom uplně slyšet jak si ten motor oddechne,jak to zvedneš do te zpravné vyšky,
KLR 650 ,,98" no problem
- dworakmirek
- Easy rider
- Buriel
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ta guma je celkém normál,když dojedeš někam na Jawasraz tak tak jí má tak 60% Jawek.....vyděl sem i širší tahle byla 110 a byla vod řetězu tak 0,5cm ale vyděl borca co tam měl 130 a to byl mazec....kryt z řetězu měl dole ale i tak mu řetěz dral vo pneu
Jinak Jawka šla na jaře z domu...rvalo mi to srdce když sem vyděl jak na tom borec vodjíždí....

Jinak Jawka šla na jaře z domu...rvalo mi to srdce když sem vyděl jak na tom borec vodjíždí....

Zelený Ďábel KLR 650
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
- dworakmirek
- Easy rider
- Buriel
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Kua ještě furt ne....budu tam muset v pondělí zavolat...říkal že když nebude na skladě bude to trvat díl.Jak ho budu mět tak dám vědět..... 
Ještě sem se chtěl zeptat jak dlouho trvalo než ti přišla ta guma z toho e-shopu,sem si ji tam obědnal taky a je to přez 3 tejdny a ještě nedošla.Už sem si koupil novou v obchodě a takovej rozdíl sem vůbec nečekal.Nikdy už nebudu votálet nad novou gumou s tou starou to bylo v zatáčkách takový rozvrklaný...padalo to různě do stran a nedrželo stopu,s tou novou bych to kolíkno mohl klíďo dát

Ještě sem se chtěl zeptat jak dlouho trvalo než ti přišla ta guma z toho e-shopu,sem si ji tam obědnal taky a je to přez 3 tejdny a ještě nedošla.Už sem si koupil novou v obchodě a takovej rozdíl sem vůbec nečekal.Nikdy už nebudu votálet nad novou gumou s tou starou to bylo v zatáčkách takový rozvrklaný...padalo to různě do stran a nedrželo stopu,s tou novou bych to kolíkno mohl klíďo dát

Zelený Ďábel KLR 650