Ojeté gumy, nahov*o všude?
Kalousek u nás v servise taky prodává jetý, a dokonce na ně dává i jakousi záruku, takže zřejmě ví odkud jsou. synovec takovou koupil asi za 500 a guma zatím jezdí, takže toho bych se snad tolik nebál, ale já si to vyzkoušel na vlastní hnědej proužek a to pak se člověk kouká jinak 

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
a taky je potreba brat v potaz ze je nekdy i POTREBA v krizove situaci vyuzit naplno potencial kvalitni gumy.....nikdy nevis kdy....
a tak nejak jsem si jisty ze je vse podmineno jen financni situaci,,,stat sada 1000 kc tak maj nove vsichni.....
a tak nejak jsem si jisty ze je vse podmineno jen financni situaci,,,stat sada 1000 kc tak maj nove vsichni.....

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...tak ja stari nastesti neresim, zatim sem pneu sjel driv nez stacila zestarnout... a na rovinu, kdybych nemel na novou, nebo kdybych nemel kde si utrhnout od huby (dovolena, picovinky, apod.) tak bych radeji nejezdil vubec, protoze jezdit podle zpuchrelejch gum fakt nemusim, to uz je lepsi jizda autem nebo na kole, to pak motorka ztraci smysl.
pro Elvise: to co tady pises o gumach z okruhu je trosku neco jineho... ta vetsinou neni 3 roky stara ale jen par mesicu!
P.S. Jo a ty co u nas prodavaji jete pneu s dobrym vzorkem za 500,- proc asi? Protoze to nekdo sundal z motorky a kolik duvodu mimo pichnuti muze clovek mit aby pneu za 5000,- nechal za 500,- po ujeti 500km???
pro Elvise: to co tady pises o gumach z okruhu je trosku neco jineho... ta vetsinou neni 3 roky stara ale jen par mesicu!
P.S. Jo a ty co u nas prodavaji jete pneu s dobrym vzorkem za 500,- proc asi? Protoze to nekdo sundal z motorky a kolik duvodu mimo pichnuti muze clovek mit aby pneu za 5000,- nechal za 500,- po ujeti 500km???
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
KanX: souhlas.... bavim se o jetych z okruhu... Jiny jety a stary bych si fakt nekoupil. Prave kvuli stari, i kdyz ono i ty jety z okruhu, kdyz sou sundany z litra, kerej to bere fest, tak je ta predni po krajich modra a ta uz to ma taky za sebou... proto sem rikal,ze sou jety a jety no... a a a vo tom to je
Ono resit gumy na cestovni motorku, ktery mas dve sady za sezonu je si myslim nesmysl resit jetejma, ale pokud na sportu mas dat 4-5sad tehle lepivek novejch, tak to aby mel clovek pneuservis 
Tak a uz mlcim

Tak a uz mlcim

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze k te zkusenosti se starymi pneu, mam dve...MMKS píše:Zvrhlo se to tady na to co jsem nechtěl. Já se chtěl prostě zeptat, jestli se vám stany i na nových, že vám to na novém hladkém asfaltu občas zklouzne (čekal jsme že bude mít pár lidí zkušenost s porovnáním, co jim dělala stará vs. nová guma na stejném úseku, ale asi všichni jezdí jen nové).
1) kdysi jsem si koupil 50ccm skutra a stareho 5 let a mel puvodni pneu (najeto 1500km na ryby) no a v kazde zatacce kdyz jsem to trochu vic naklopil tak mi ten zadek ujizdel a ja mel co delat abych s tim neflak, hledam jsem pricinu az jsem narazil na clovicka ktery mi rekl a co od toho chces kdyz jsou tam takove stare pneu. Kup nove a uvidis... no nechtelo se mi, preci jen meli vzorek jak funglovky a bylo mi lito vyhodit prasule za neco "co vlastne nepotrebuju". Byl jsem trochu pri penezich a tak jsem se rozhodl nakonec koupit nove. Skutr byl najednou uplne jinej a do zatacek jsem ho klopil az jsem mel ubrousenej kus variatoru anic bych pocitoval nejakou tendenci klouzani.
2) kdyz jsem koupil Blance GS500, tak byla od prvniho majitele, vse origo, super stav. Projel jsem se na nem a jelo se na tom desne. Prisuzoval jsem to zastarale konstrukci a vubec stari te motorky. Zatacet to nechtelo, kdyz jsem se trosku vic rozjel a chtel klopit tak jsem mel pocit ze sebou seknu, no a tak jsem kouknul na pneu a v tom krasnem velkem vzorku byly normalne takove ty slabonke prasklinky jako u stare zpuchrele pneumatiky, protoze to byla Blanky prvni velka motorka a protoze jsem o ni (GS500

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: takže:
Tohle je super infoška - díky Chozé!666S999 píše:http://www.michelin.cz/cz/front/affich. ... 29&lang=CZ
DOT 2404 je týden č.24, rok 2004!
Pánové, dávejte si bacha na šejdíře, aby jste nejezdili na archívních galuskách!

Marně jsem dumal, jak odhalit stáří gumy a už to vím...a jsem zároveň moc spokojen, bo se mi potvrdilo, že i na netu (az-pneu) prodávají kvalitní pneu! Objednal jsem gumy v KW 18/2008 a přišly mi gumy vyrobeny v KW 07/2008...krásná práce!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ještě přidám poznatek na ojetou vs. novou: dneska jsem nazul michelin pilot sport a zmizelo přepadání motorky v zatáčkách, praní se s řidítkama (třeba při levé zatáčce jsem musel dost silně tlačit řidítka do prava) , táhnutí do prava a kopání a skákání předku při ostrým brždění. Jede to teď jako po kolejích 

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...ano to je klasika, tak to proste jeDoktorZRX píše:Ještě přidám poznatek na ojetou vs. novou: dneska jsem nazul michelin pilot sport a zmizelo přepadání motorky v zatáčkách, praní se s řidítkama (třeba při levé zatáčce jsem musel dost silně tlačit řidítka do prava) , táhnutí do prava a kopání a skákání předku při ostrým brždění. Jede to teď jako po kolejích

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem zjistil,že na pořádnejch gumách se dá i přibrzdit v náklonu (přiměřeně)
Při tomtéž s gumama s kterýma jsem to koupil se motorka normálně narovnala a co? No jela rovně Halík!! (Jak by řekl Zdrahy)
No a synáček si koupil kentoyu 125ku a jsou tam origo gumy najeto 4500 km,jak nový.Značka ňáký GYRO nebo tak nějak a můj pneuman říkal -znám,to je čína...
No a příští týden nazouvá Mišelíny bo to v zatáčce položil... Jen lehoučce. Tedy povídal,že mu to nějak ujíždí pod zadkem a nekecal...
Při tomtéž s gumama s kterýma jsem to koupil se motorka normálně narovnala a co? No jela rovně Halík!! (Jak by řekl Zdrahy)

No a synáček si koupil kentoyu 125ku a jsou tam origo gumy najeto 4500 km,jak nový.Značka ňáký GYRO nebo tak nějak a můj pneuman říkal -znám,to je čína...
No a příští týden nazouvá Mišelíny bo to v zatáčce položil... Jen lehoučce. Tedy povídal,že mu to nějak ujíždí pod zadkem a nekecal...
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576