Tak se nám to blíží proto se chci zeptat zda někdo pojedete na Volkowu svatbu přes Mělník na Mšeno a dále na Bělou??
Pokud Ano můžem se sejít na Mělníku třebas na Shellce a vyrazit směrem Horníkovic ANO
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit LOL
My s Evčou asi ano - dáme obřad na motorce a potom šup domů pro auto a pro Dannyho - nesehnali jsme pro něho hlídaní.. (tedy jestli to projde - pokud ne, tak to zabalíme po obřadu )
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
ZdrahyZX9R píše:My s Evčou asi ano - dáme obřad na motorce a potom šup domů pro auto a pro Dannyho - nesehnali jsme pro něho hlídaní.. (tedy jestli to projde - pokud ne, tak to zabalíme po obřadu )
Noo popravde jsem se dneska odpoledne dozvedel, ze musim ve ctvrtek jet na nejakou firemni akci ktera je az do nedele takze se timto vsem moc a moc omlouvam a prosim nekoho zodpovedneho, aby popral i za mne novomanzelum + budoucimu motorkari hlavne hodne zdravi - protoze ten zbytek uz se nejak zvladne...
diky a pozdravujete je
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Určo nás dorazí hafík,ale jak tak koukám tak na to Jíloviště bude gůůt cesta jako normálka na Doksy(Skalka) a před Doksy to vzít do prava a za 5 min jsme tam!?
--------------
Pomáhat a Chránit LOL
HEH no vidiš ještě bych jel blbě,ne samo jen jsem se přeťukl.Elvisi mno tak pokud tedy nevíš kudy kam tak pojeď s námi ,psal jsem si se Zdrahym a on mi povídal,že chce také jet přes Mělník tak se sním nějako domluv a pojedem společně,neb já se také občas rád ztratím
--------------
Pomáhat a Chránit LOL