hoooouno...MMKS píše:no podle mě a nejen mě, vymysleli Ulici a podobné seríály čistě pro chlapy. Nejen že v tuto dobu mají všichni povoleno sedět na komplu a pařit, aniž by byly nařčeni, že se nebaví s manželkama, ale jsou k PC přímo vyháněni. My měli s klukama v době, kdy to začínalo ut+čt jasný program.
20:00:00 - TS ON
20:00:10 - OFP , COD2 , COD 4
22:00 vypláchnutá hlava
(pak občas ale tak do 0600 bojuju a střílím vojáčky i ve snu a ráno se budím totálně grogy)
Ulice,růžová zahrada aneb co nesnašíte !!
Chodí pěšky...zatím... 
Roman - ZX12 píše:to bejvaly casy, kdysi daaavno....CS+ET forever666S999 píše:jj!MMKS píše:no podle mě a nejen mě, vymysleli Ulici a podobné seríály čistě pro chlapy. Nejen že v tuto dobu mají všichni povoleno sedět na komplu a pařit, aniž by byly nařčeni, že se nebaví s manželkama, ale jsou k PC přímo vyháněni. My měli s klukama v době, kdy to začínalo ut+čt jasný program.
(pak občas ale tak do 0600 bojuju a střílím vojáčky i ve snu a ráno se budím totálně grogy)
CS.... ooooooo.....kluciiiiii vy čtete přesně moje myšlenky...
Chodí pěšky...zatím... 
CS mě nikdy moc nebralo. Člověk se připojí na Publik server, tam ho rozstřílí nabušení náctiletí, kteří u toho sedí 10 hodin denně a znechuceně vypne. Je jasný, že když kluci přijedou na lanku a dáme COD4 tak si připadjí skoro stejně, ale je to víc arkádové, takže po čase to zvládají.
OFP, jo to už je jiné, to je čas na pokec atd. Přece jen než člověk přejde pěšky x kilometrů, to zabere času
OFP, jo to už je jiné, to je čas na pokec atd. Přece jen než člověk přejde pěšky x kilometrů, to zabere času
ZX-12R naked
No ono to asi bylo spíš tím,že třičtvrtě lidí na publiku má city(cheaty pro neznalé),takže žádných extra skilerů bych se tam nebál:D Jeden čas jsem CSko hrával denně,ale ty časy už jsou dávno fuč,ted pařím skoro denně DODS přes steam a to mě baví asi o 100% víc...pokud si chcete odpočinout,tak můžu vřele doporučit Team Fortress 2,to je fakt na odreagování snad dělaný...MMKS píše:CS mě nikdy moc nebralo. Člověk se připojí na Publik server, tam ho rozstřílí nabušení náctiletí, kteří u toho sedí 10 hodin denně a znechuceně vypne. Je jasný, že když kluci přijedou na lanku a dáme COD4 tak si připadjí skoro stejně, ale je to víc arkádové, takže po čase to zvládají.
Jinak abych nebyl úplně OT...z českých seriálů nekoukám na žádnej,sou to šecko děsný sračky a nebydlím v králíkárně,abych na to měl čas čučet
- Roman - ZX12
- Easy slider

ne, teď už jen COD4. A to kdo ví ještě jak dlouho. Jediná hra ke které se dostanu je právě COD4 v MP, když moje sleduje nějaký výše uvedený seriál. Pustíme s kamošema TS a kecáme, takže místo u piva se scházíme virtuálně. Teď má vyjít COD5 a to mě moje obstarožní PC nezvládne, tkaže jestli přejdu tak končím i s hraním.KorenER5 píše:hoooouno...MMKS píše:no podle mě a nejen mě, vymysleli Ulici a podobné seríály čistě pro chlapy. Nejen že v tuto dobu mají všichni povoleno sedět na komplu a pařit, aniž by byly nařčeni, že se nebaví s manželkama, ale jsou k PC přímo vyháněni. My měli s klukama v době, kdy to začínalo ut+čt jasný program.
(pak občas ale tak do 0600 bojuju a střílím vojáčky i ve snu a ráno se budím totálně grogy)hraješ COD II ???
a nehraješ to náááááhodou na GAMEPARKU??
jestli jo, tak řekni nick a někdy dáme spolu...
jsem tam denně....
![]()
(pro ty co jim to hlava nebere
COD 4 - Call of duty 4 - hra - střílečka
COD5 - samozřejmě pokračování
MP- multiplayer - hraní proti živým protihráčům se živími spoluhráči
TS -Team speak - komunikační prográmek
ZX-12R naked
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Noo jsem na tom asi stejne jako Milda, King a Doktor, ale for MMKS - kdybys mel zajem - delam distribuci IT - levnejs uz to nesezenes a jeste kdyz si sezenes nekoho kdo Ti to da bez DPH tak mas novy veci fakt "za hubicku" 
Naposledy upravil(a) Jirka_Z dne ned lis 09, 2008 15:55:09, celkem upraveno 1 x.
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...