8. ZRX Treffen 2008
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: TREFFEN
tak dokdy mám čekat s nahlášením???ZRX 1984 píše:Ahojda, když se nic nezmění, tak já bych docela jel...
kolik Vás pojede? Michael potřebuje vědět, kolik osob a na jak dlouho...páč bez poslání peněz předem, nepošlou adresu...(aby jim tam nejezdili zhovadilci, o které nestojí...takže skoro jako u nás v CZ

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Treffen
Já nevím. Napiš do kdy ti to mám dát vědět závazně a já Ti řeknu. Na víkend 15-17.8 se mi vyskytla sice jedna akce, ale tu bych oželel. Kdo všechno pojede?
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
asi jen Doktor...
Já nejedu 100%, a ostatní to "sbalili" taky...a vzhledem k tichu po pěšině, nevím, jak to hrotit.
Ani nevím: jedete sami (tzn 2 mani+2moto?) nebo s "polovičkami"? na jak dlouho...???
Páč: když něco napíšu, tak bych rád, aby to nebyly pohádky... na to je fórum www.bozenanemcovapohadky.cz
Ani nevím: jedete sami (tzn 2 mani+2moto?) nebo s "polovičkami"? na jak dlouho...???
Páč: když něco napíšu, tak bych rád, aby to nebyly pohádky... na to je fórum www.bozenanemcovapohadky.cz
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: asi jen Doktor...
Chozé, pohádky sem nepatří, máš recht. Když někdo dělá sraz a bez cáluňku nechce napsat místo a program srazu, je to trochu divný. Před čím se sichruje? Abych náhodou nepřijel jako špion, kopírovat vytuněný rexe? Zlatá Anglie.666S999 píše:Já nejedu 100%, a ostatní to "sbalili" taky...a vzhledem k tichu po pěšině, nevím, jak to hrotit.
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: asi jen Doktor...
máš recht, asi "složák" jako maj němci rádi...zlatá Anglie!Pavel Kys píše:Chozé, pohádky sem nepatří, máš recht. Když někdo dělá sraz a bez cáluňku nechce napsat místo a program srazu, je to trochu divný. Před čím se sichruje? Abych náhodou nepřijel jako špion, kopírovat vytuněný rexe? Zlatá Anglie.666S999 píše:Já nejedu 100%, a ostatní to "sbalili" taky...a vzhledem k tichu po pěšině, nevím, jak to hrotit.
a pro další:
odepisuju, že dorazí ZERO! ČISTÁ NULA Z CZ.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______