nasiel som to asi neskoro
ale Ginuska ak mas nejaky zvysny kalendar sem s nim
na velkosti nezalezi - teda v tomto pripade

...dobrá, jede z Trenčína do ŠaštínaMICHALIS TSIOLAS píše:Z Trenčína ano, ale kamDoktorZRX píše:Nějakej rychlík z Trenčína jsem našelGina píše:z Trenčína do Brna rýchlik nejazdí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zpGU355C ... re=related![]()
![]()
To už nepíšeš, co
![]()
![]()
DoktorZRX píše:Nějakej rychlík z Trenčína jsem našelGina píše:z Trenčína do Brna rýchlik nejazdí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zpGU355C ... re=related
Gutt nápad. Prostě tomu kdo si o kalendář napsal tak mu pošli pře soukromou zprávu číslo účtu a je to. Zaplatí- má kalehdář, nezaplatí- má hov.....rudormi píše:takže pokud už nejsi nebo nebudeš v brně, případně se kalendáře tisknout na slovensku, tak je pošli nějakému zodpovědnému brňákovi (marku, pořád nic?) a ten je pak přiveze do sklípku. a kolik jich máš poslat? no přece tolik, kolik lidí ti pošle peníze na účet
![]()
takže těm, kteří chtěli kalendáře, pošli své číslo účtu na PM a je to. případně můžu ze sklípku dovézt kalendáře pro severomoraváky.
sejdeme se osobne v Brne....ne ??? zaplatim cash.....Gina píše:To Z : nie že by mi to nezapalovalo, ale načo mi je vlajka CKC za kalendár?? Jedine že si to zavesím nejako na ,, chrústika ,,.........
ok, ten kto zaplatí na môj účet, pošlem po Markovi?? Ešte sa musím dohodnuť s Markom, či by bol ochotný....Budem V Brne do 20.12. a kalendár sa tlačí v Brne.......
No tak ne no. To byl jenom návrh. Dej mi do PM číslo účtu a stejně jako ostatní ... u "solidního" brňáka si to vyzvednuGina píše:To Z : nie že by mi to nezapalovalo, ale načo mi je vlajka CKC za kalendár?? Jedine že si to zavesím nejako na ,, chrústika ,,.........
ok, ten kto zaplatí na môj účet, pošlem po Markovi?? Ešte sa musím dohodnuť s Markom, či by bol ochotný....Budem V Brne do 20.12. a kalendár sa tlačí v Brne.......
Gino, já se taky nebojímGina píše:OK
To Marty : ty sa ma nebojíš?!!!!!!?!!!!!!!?!!!!!!![]()