Natankovat plnou nádrž před zimním spánkem?
Coud: tak nakonec to dam do sklepa, ale dik za nabidku
Stejne bych tam asi nedojel, dneska tady cely dopoledne stridave prselo, snezilo a padaly kroupy
4 all: pokud ji zazimuju s prazdnou nadrzi, mam nechat nadrz zavrenou nebo ji naopak otevrit aby se tam nedrzela vlkost a mohla se to odparovat? Mrznout by v ty mistnosti nemelo a teplota by tam mela byt celou zimu skoro porad stejna, kolem 10°C

4 all: pokud ji zazimuju s prazdnou nadrzi, mam nechat nadrz zavrenou nebo ji naopak otevrit aby se tam nedrzela vlkost a mohla se to odparovat? Mrznout by v ty mistnosti nemelo a teplota by tam mela byt celou zimu skoro porad stejna, kolem 10°C
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
NEJLEPŠÍ ŘEŠENÍ!!!!
rudormi píše:já bych nádrž odmontoval, vzal do ložnice a dolil do plné. to je si myslím dobré řešení ...
HLAVNĚ JÍ NENOS PRÁZDNOU NA WC, NEMUSEL BYS NA JAŘE VYJET!!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ...
... si koupil tuto žbrndu a půl lahvičky jsem si vylel do plné nádrže.
http://www.velvana.cz/index.asp?page=600&catalogItem=35
Snad je to ono .

Snad je to ono .

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Tak jsem ...
Jo, Velfobin je klasikaLech píše:... si koupil tuto žbrndu a půl lahvičky jsem si vylel do plné nádrže.![]()
Snad je to ono .

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- plisken
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vas vsechny.jsem tu novej a tak bych se chtel blbe zeptat na zazimovani.pred par dny sem koupil Z750 a mam garaz ktera neni vytapena.je sucha a nikam tak nezatyka.porad uvazuju zda koupit malej konvertor aby se ta garaz trochu zahrala nebo je to zbytecny.myslim ze i v takove garazi je vic nez venku i kdyz neni vytapena.motorka je samozrejme prikryta.omlouvam se za blbou otazku.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli by bylo vhodne tam obcas zatapet... nejvic motorce bude skodit, kdyz ti tam bude (rychle) kolisat teplota. Kdyz tam bude zima, ale nebude se to skokove menit je to idealni uskladneni, hlavne ne tepelne sokyplisken píše:Zdravim vas vsechny.jsem tu novej a tak bych se chtel blbe zeptat na zazimovani.pred par dny sem koupil Z750 a mam garaz ktera neni vytapena.je sucha a nikam tak nezatyka.porad uvazuju zda koupit malej konvertor aby se ta garaz trochu zahrala nebo je to zbytecny.myslim ze i v takove garazi je vic nez venku i kdyz neni vytapena.motorka je samozrejme prikryta.omlouvam se za blbou otazku.

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- DoktorZRX
- Ghostrider
Přesně tak. Myslím, že i v nevytápěné garáži to bude kolem 5°C, ale radši to ohlídejKankX píše:Nevim jestli by bylo vhodne tam obcas zatapet... nejvic motorce bude skodit, kdyz ti tam bude (rychle) kolisat teplota. Kdyz tam bude zima, ale nebude se to skokove menit je to idealni uskladneni, hlavne ne tepelne sokyplisken píše:Zdravim vas vsechny.jsem tu novej a tak bych se chtel blbe zeptat na zazimovani.pred par dny sem koupil Z750 a mam garaz ktera neni vytapena.je sucha a nikam tak nezatyka.porad uvazuju zda koupit malej konvertor aby se ta garaz trochu zahrala nebo je to zbytecny.myslim ze i v takove garazi je vic nez venku i kdyz neni vytapena.motorka je samozrejme prikryta.omlouvam se za blbou otazku.Pokud Ti tam mrzne ve vetsich mrazech, pak nezapomen skontrolovat co mas v chladici, aby ti nezamrzl a mozna odpojit baterku a dat nekam kde je kolem 10st. tak vydrzi nejdele nabita

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160