Nevím jak teď, ale cca před dvěma měsícema u nás Repsol byl úúúplně normálně na regálu... Taky jsem na něj jezdil, a bez potíží...MMKS píše:má někdo nějakou špatnou zkušenost i zprostředkovanou s Repsolem. Mám ho tam teď a chtěl bych ho tam dát i potom ať v tom není bordel. Nikde v kameném obchodě ho ale nevedou, všude buď Castrol, Motul nebo Denicol. V jednom mě řekli, že ho přestali brát, protože ho prý lidi nechtěli.
olej
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Marťyn píše:Dle mých zkušeností z Hondy: Denikol když se ohřeje výrazně zřídne, ,hlučný motor, bylo slyšet ventily. Po Denicolu jsem začal používat Castrol GPS, motorka ztichla a chod motoru se zjemnil. Denicol je patrně docela srajda.DoktorZRX píše:Né, faktvolkswagen píše:No Doktore to už snad je lepší Hera
Kolega ma starší Virago.Zkoušel do něj nalít Repsol,a najednou prý slyšel z motoru spoustu nových zvuků.Tak se pokorně vrátil k Denicolu,motor se chová jako před tím a o jiném oleji nechce slyšet...Gde je pravda?
Jeden stačí....na všechno....
Nemůžu hanobit Repsol (ani nechci) protože s ním nemám zkušenosti, ale když mi Halbich v létě měnil olej a dal mi tam Elf,tak to byl neuvěřitelný rozdíl - motorka byla najednou taková kultivovanější, motor tišší, spojka se chovala líp... podle mého dělá olej hrozně moc. Rozdíl se v podstatě počítá na desetikoruny v nákladech a výsledek je obrovský 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Prosím Tě nevíš co to bylo přesně za ELF?ZdrahyZX9R píše:Nemůžu hanobit Repsol (ani nechci) protože s ním nemám zkušenosti, ale když mi Halbich v létě měnil olej a dal mi tam Elf,tak to byl neuvěřitelný rozdíl - motorka byla najednou taková kultivovanější, motor tišší, spojka se chovala líp... podle mého dělá olej hrozně moc. Rozdíl se v podstatě počítá na desetikoruny v nákladech a výsledek je obrovský
Musím přiznat,že ač na Repsol jezdím,neslyšel jsem toto poprvé.Druhý kolega to nalil do auta,a taky mu prý mnohem víc cvakal.Taky jsem navštívil jisté stránky,kde jeden z přispívajících psal,že si Repsol nalil do Intrudra,a po 250km mu odešly sojkové lamely.Hned to vylil.Já mám Repsol jak v autě(pohoda už sto tisíc) tak v motorce.Ale rachot k jednoválu prostě patří,přesto bych příště zkusil něco jiného.
Na stránkách pana Halbicha bych přivítal více info.Napsat "vybrané minerální oleje vhodné pro moto" je hezké,ale informativní hodnota se rovná nule.Rovněž bych netvrdil(viz některý z předchozích příspěvků) že je rozdíl pár korun.Začínat s 295,- Kč za minerál je docela pálka.Jsou firmy,které za tu cenu nabídnou plnou syntetiku...
Na stránkách pana Halbicha bych přivítal více info.Napsat "vybrané minerální oleje vhodné pro moto" je hezké,ale informativní hodnota se rovná nule.Rovněž bych netvrdil(viz některý z předchozích příspěvků) že je rozdíl pár korun.Začínat s 295,- Kč za minerál je docela pálka.Jsou firmy,které za tu cenu nabídnou plnou syntetiku...
Jeden stačí....na všechno....
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...ja bych rekl, ze kazdy mame sveho "dealera" a podle toho pouzivame olej
Muj osobni servisak je vyhradnim zatoupenim Denicol a tak nemuzu pouzivat nic jineho, protoze vse ostatni je samozrejme ten nejvetsi smejd
Dostavam od nej nalejvarnu o olejich, kde mi jasne vysvetlil co a jak funguje a proc prave Denicol. Jako vyhradni zastoupeni samozrejme dostava stejnou nalejvarnu od vyrobce a je to tak vsude... vzdycky ti na spouste dukazu vysvetli jak prave ten jejich je "nejlepsi", jak se ubira vyvoj a jak a vcem "novy" model vylepsili aby byl lepsi nez konkurence
toz tak...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: