Větrání, expanzka atd. na ZRX
tak rozuzlení nepřichází. Motorka tam bude ležel minimálně tak 12 dní, než dojdou podložky na ventily. Prý všechny totálně rozházené, hlavně výfukové. Nejlepší, že motor byl prý otočený o 180 stupnňů.Nechápal jsem, jak jsem si nemohl nevšimnout, že mám motor vzhůru nohama, ale bylo tím myšleno, že někdo ventili místo 1. nastavoval podle 4. No pro mě to stjenak nic neříká, tak jsem zvědavý, jak to pojede, když doteď pro mě dostatečně, a to to bylo totálně rozhašené.
ZX-12R naked
No vidíte, člověk si říká, že kupuje moto od někoho, kdo to tady recenzoval a má doma 3 stejné a že teda dostala co potřebovala. I když majitel za to asi nemůže, tak to naštve, obzvlášť když je to vlastně 3 chyba ze 3 co v servisech řekli, že to někdo před nima odrbal (blbě zalepený chladič, špatné gufero na vidlích a teď motor). Takže jestli to čteš, tak tu svou novu 1200 strkej pro své-její dobro někam jinam.
Na druhou stranu jsem teď natěšený jak prase jak to pojede teď, budu mít za krátkou dobu vlastně dvě motorky
. (Chtělo by se říct za stejné prachy, ale bohuel tomu tak nebude)
Na druhou stranu jsem teď natěšený jak prase jak to pojede teď, budu mít za krátkou dobu vlastně dvě motorky

ZX-12R naked
tajný to není, proti němu nic nemám. Jméno vytahovat nebudu (z paměti si ho nepamatuju), ale o mém původním psal tady http://www.kawa.cz/index.php?nid=2207&lid=CZ&oid=304620 .
ZX-12R naked
- DoktorZRX
- Ghostrider
Borce si pamatuju ze začátku, ale na Kawasraz nejezdil a teď se na fóru vůbec neobjevujeMMKS píše:tajný to není, proti němu nic nemám. Jméno vytahovat nebudu (z paměti si ho nepamatuju), ale o mém původním psal tady http://www.kawa.cz/index.php?nid=2207&lid=CZ&oid=304620 .

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ser mě to ještě víc než Tebe!!!
JJ, z Těch co jsme prohlíželi, byl nej... JE TO V ŘITI... Volal jsi mu alespoň (bývalému) majiteli...aby zpytoval svědomí!!!??? Být jím, tak Ti pošlu pár táců slevu... (chladič+vidle+motor) Když vím, za kolik jsem prodal svojeho seniora...MMKS píše:chápeš

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: ser mě to ještě víc než Tebe!!!
Nene, kašlu už na to. Domlouval jsem se s ním, že se bude podílet 50:50 na té opravě vidlic a i když to slíbil, nakonec nic nedošlo (nerad bych mu křivdil, ale na účtu jsem nic neobjevil).666S999 píše:JJ, z Těch co jsme prohlíželi, byl nej... JE TO V ŘITI... Volal jsi mu alespoň (bývalému) majiteli...aby zpytoval svědomí!!!??? Být jím, tak Ti pošlu pár táců slevu... (chladič+vidle+motor) Když vím, za kolik jsem prodal svojeho seniora...MMKS píše:chápeš
Vím, že je to starší stroj a už jsem zvyklí z aut. Ale jak říkáš, maník se v tom vyznal, měli doma prý 3 (dva jsme viděli) tak jsme prostě čekal něco jiného od fandy. Chosé ví, že jsem ani nesmlouval o ceně a to ji ještě nahodil s tím, že teď už to nemusí řešit jako v době, kdy to bylo aktuální.
Nechtěl jsem si stěžovat, měl jsem ty karburátory a ventili nechat udělat hned po koupi, moje blbost. Dával jsem to jen pro zajímavost, co vše se může objevit (já bych si samo ničeho nevšiml a bylo by mě to fukt).
Teď už jsem jen strašně těším až bude doma a jsme zvědavý jak to pojede.
ZX-12R naked