Myšáku! Se svýma "perlama" nejseš nikdy mimo, dycynky v černým!misak39 píše:...a znám lidi, co jim to začíná už nad očima![]()
![]()
nejsme lehce OT?
plachta "Lídl"
Není za co a v každém případě už bude propíjet svojeMiMoZa píše:Oukej,snad ho nepřehlídnuHelča píše: Tak plachty jsem dnes předala Martymu a doufám,že se ti ho podaří během těch dvou dnů na Skalce najít![]()
![]()
Každopádně tobě velké díky za ochotu a snad ti ty prašule Marty nepropije

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
jasne zacaloval jsem to..myslim to bYlo cca 788 kc...cene pro kamarada lidova a pratelska...jen zdravotni problemy me neposlou na Skalku..skalpel je ludra tak se uvidi...ale jak bude zle tak reknu nekomu zase ja...at to vezmeMiMoZa píše:Oukej,snad ho nepřehlídnuHelča píše: Tak plachty jsem dnes předala Martymu a doufám,že se ti ho podaří během těch dvou dnů na Skalce najít![]()
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...no jo, ale kdyz reknes dalsimu tak za chvili bude ta cena jeste lidovejsi az nejlidovejsiMARTY píše:jasne zacaloval jsem to..myslim to bYlo cca 788 kc...cene pro kamarada lidova a pratelska...jen zdravotni problemy me neposlou na Skalku..skalpel je ludra tak se uvidi...ale jak bude zle tak reknu nekomu zase ja...at to vezmeMiMoZa píše:Oukej,snad ho nepřehlídnuHelča píše: Tak plachty jsem dnes předala Martymu a doufám,že se ti ho podaří během těch dvou dnů na Skalce najít![]()
![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira