SKALKA 2007
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mimoňským válkám bych se raději vyhnul. Bude tam hafo lidí, aut a magorů. Zavání to průserem, protože nás bude taky kopa a platit vstup, abych se kouknul na tuzingáře....., nevím nevím....MadMax píše:to je dobry. tak pojedem nasrat par tuneru, ze jim ty popelnice nejedouvolkswagen píše:Ha, takže přátelé letiště co? letiště nebude.... Koná se tam jiná akce... Mimoňské Války... Bohužel tohle mi teda uniklo
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na letiště nejedu, abych se koukal na uhrovatý debílky který mají dvojkovýho golfa volepenýho laminátama z Baumaxu mám dost času...MadMax píše:to je dobry. tak pojedem nasrat par tuneru, ze jim ty popelnice nejedouvolkswagen píše:Ha, takže přátelé letiště co? letiště nebude.... Koná se tam jiná akce... Mimoňské Války... Bohužel tohle mi teda uniklo
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Re: *
Jsem naprosto normální, slušně vychovaný mladý mužmarek píše:Tomekk, já si Tě prvně zkontroluju a pak s tím ubytováním s Ginou uvidíme. Mám pro Ginušku slabost, je to moc milá hezká mladá dáma, tak chci mít jistotu že všechno bude OK. Abys třeba nebyl nějaký takový a třeba Ginušku nepozvracel nebo tak něco. Radši si to ohlídám.Tomekk píše:Gina píše:Tak si ma napíšte,Ako Mareka,pojdem s nimi, a spať je mi jedno s kým,čo je lacnejšie + jedlo.Móžete ma dať s Tomekkom,ak mu to neva
ne mě to nevadí...jen mě klidně napište s Ginou..je mi taky jendo kde budeme spát![]()
![]()
![]()
Ne vážně je mě s ginou dejte. Je mi jedno jestli chatu nebo pokoj, budu tma od pátku do neděle - nedělní obědzááávazně
![]()

Piju jen při příležitostech..ale radši si mě zkontroluj až tam budem..znáš to

4Marek: Ano tati budu se chovat slušně

volk: Hodíš sem teda pak nějakej přibližnej seznam kdo s kym atp?.
Spim v chatce bo na pokoji je mi jedno koho ke mě přidělíte, nebo kam přidělíte mě....
Naposledy upravil(a) Tomekk dne sob dub 14, 2007 11:29:12, celkem upraveno 2 x.
Kawasaki Z 750 Black Naked Bastard - prodano
Za par mesicu bude ZZR 1400(2011-2013)
Za par mesicu bude ZZR 1400(2011-2013)
Warning
Chlapi děte do prdele s golfama a s tim kdo pije a kdo ne, tady se domlouvá kdo pojede na Skalku, kde chce bydlet a co chce jíst !! nebo začnu mazat...
Zlej Moderátor...
Zlej Moderátor...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- otajs
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
1krát od pátku
Tak já se hlásim v počtu jeden kus od pátku bez nedělního oběda pokud možno do chatky
Tak na 90% musím si vzít dovču a tu mě snad daj a nemám ještě pojízdný moto, ale to snad do 4týho bude OK 

ZX10R
KTM LC4 620
KTM LC4 620