ZRX IV.
Re: ZRX IV.
Seky. Prosim tě. Hodil by jsi mi někam fotky z Kfurtu? Zeptej se taky Maxe. Chrěl bych tu fotku s T34
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
mám doma komplet upside vidle s brejlema z devítky 96, na moji nepasujou kvůlivá třmenům. Koupil jsem blbě a jsem vůl, že jsem se včas nezeptal.... ale nezaručím kvalitu, bo jsem je neměl rozdělaný ani jsem je neměřil, na první kouk nepasovaly, takže ani nevím, jestli jsou rovný.... Trubky lehce podrápaný, ale nic, co by nešlo rozleštit. Cena nákupu byla 3.500,-krabak píše:co se tyka napasovani tak na americkejch strankach kde se tomu dablove venujou zduraznovali prave tyhle vydle.pasujou brzdice a nahon tachometru.bohuzel je klasicky problem s brylemi na ebayi maji uz hotovy za 520 dolaru coz je na moje cesky pomery trochu moc.i spodni bryle podle vseho pasuji.akorat ty vrchni haprujou.tak proto shanim informace jestli nahodou uyz to tu nekdo neresil
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
vidle ze ZX9 použil Milda, takže teď je má Seky
jsou stejně dlouhý jako origo z rexe, navíc pasuje původní kolo i brzdič. nějaký úpravy jsou asi potřeba ale prý je to nejjednodušší přestavba na obrácený vidle

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
shanel jsem je fakt dlouho na konec jsem sehnal za 5500 komplet coz neni zas az tak strasny.pres zimu udelam komplet repas a komaxit a pak mam v planu venovat se samotny prestavbe.jak jsem psal pry nejjednodusi uprava, nekolik moznosti.premyslim nad predelanim cepu do krku rizeni.uvidime.takze kdyby jste nahodu meli nekdo volnej cep z bryli na rexe tak bych ho bral.
co me nejvic zajima jak jste vyresili klemy riditek na puvodnich brylich z zx9 tak aby pasovaly na riditka z rexe
co me nejvic zajima jak jste vyresili klemy riditek na puvodnich brylich z zx9 tak aby pasovaly na riditka z rexe
Honza Zed má vidle ZX10 a k nim horní brýle ze Z1000, já mám vidle ZX7 a k nim udělaný horní i spodní brýle na mírukrabak píše:shanel jsem je fakt dlouho na konec jsem sehnal za 5500 komplet coz neni zas az tak strasny.pres zimu udelam komplet repas a komaxit a pak mam v planu venovat se samotny prestavbe.jak jsem psal pry nejjednodusi uprava, nekolik moznosti.premyslim nad predelanim cepu do krku rizeni.uvidime.takze kdyby jste nahodu meli nekdo volnej cep z bryli na rexe tak bych ho bral.

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Já mám vidle z devítky, brzdiče asi z GSXR a brýle taky GSXR. Když jsem teď viděl u Marka v KGF celý předek z R1 přišlo mi to jako nejlepší řešení. Vezmeš to komplet i s blatníčkem, kolem kotoučema pumpou...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
koukam ze moznosti je teda spousta.no inspiraci jste mi dodali az az.dekuju za odpovedi a ted uz se stim nejak poprat.
nejsem si jistej, ale původně měl myslím Milda původní brzdiče a k nim kotouče z rexe 310mm a pak dával brzdiče z GSXR a s nima kotouče 320mm. protože pak jsem od něj po bouračce kupoval ty 310mm kotoučeZRX 1984 píše:Já mám vidle z devítky, brzdiče asi z GSXR a brýle taky GSXR

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
hele jeste jsem na to na zivo nekoukal ale obecne jsem se docetl ze vidle z devitky jsou delsi jinak brzdice by meli sedet ale jak pisete tak by to chtelo 320 mm kotouce.osta v kole i nahon tachometru jsou stejny.spodni bryle by opet meli sedet.takze co nesedi je cep krku rizeni a horni bryle.o ty mi hlavne jde jinak ten postup celkem chapu
ty tyldo a myslis ze by jsi mohl prozradit kde jsi si nechaval delat ty horni bryle
tady: http://www.mv2.cz/ 

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
dekuju tildo.
clovec myslim ze uz jsem jim psal maila a bohuzel mi neodpovedeli.tak zkusim zavolat.
dekuju
clovec myslim ze uz jsem jim psal maila a bohuzel mi neodpovedeli.tak zkusim zavolat.
dekuju
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909