Pěkný, třeba si to ještě Čert s tím lakováním rozmyslí a nechá fialovou
ZRX II
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: třeba:
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Samotnýho mě to trošku překvapilo, protože na "začátku" mě REX nic neříkal. Dneska ti můžu říct, že mě tato motorka začala hooodně oslovovatDoktorZRX píše:PěknýŽe by už byl čas na rexe
![]()
Když v Hradci Venca označil ZR-7 jako "malej Rex", hned mě přepadla myšlenka, jaký by to bylo, kdyby byl "velkej"...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Je to pěkná kočička k pěkné mašince!!
Já mám otázku.Musím s Rexem na STK a v techničáku jsem objevil v DALŠÍCH ZÁZNAMECH:Na vozidle jsou povoleny pouze pneumatiky značky a typu: přední Bridgestone BT020F RADIAL W
zadní Bridgestone BT020R RADIAL W
Takže pokud tam mám jiný(ale v předepsaném rozměru,jenž je v řádku 20,21) tak budu mít na STK potíže??
Díky za Vaše info ,zkušenosti a postřehy!!
Já mám otázku.Musím s Rexem na STK a v techničáku jsem objevil v DALŠÍCH ZÁZNAMECH:Na vozidle jsou povoleny pouze pneumatiky značky a typu: přední Bridgestone BT020F RADIAL W
Takže pokud tam mám jiný(ale v předepsaném rozměru,jenž je v řádku 20,21) tak budu mít na STK potíže??
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Asi není v klubu, co? Docela rád bych se na ni podíval...no na Natálku taky...
Na technické stačí, když sedí rozměr, značka gumy je uvedena od výrobce a přepsaná i do "dalších záznamů", ale je to buřt - mám to v TP úplně stejně a evidenčka i STK bez problémů!milda píše:Já mám otázku.Musím s Rexem na STK a v techničáku jsem objevil v DALŠÍCH ZÁZNAMECH:Na vozidle jsou povoleny pouze pneumatiky značky a typu: přední Bridgestone BT020F RADIAL W
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Vždyť by si s takovou ostatní výrobci pneu (kromě Bridgestone) nevydělali ani na slanou vodu, kdyby se mohly motorky obouvat jen do pneu, jaký udává výrobce...milda píše:Tak v to jsem doufal,že nebudou na STK dělat pakárnu...Když jsem to kupoval,tak tam BT byly...
Zažil jsem i případ, kdy na STK nic nenamýtali ani na jinej rozměr, než byl v papírech - hlavně, že byl vzorek OK! Ale to je spíš vzácná vyjímka. Zachovej rozměry a není se čeho obávat!
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
OT
Snadno... Klikni pravým myšítkem na obrázek - "Uložit obrázek jako..." - "Uložit" - otevřít - Soubor - Tisk (Ctrl + P) - OK... a je to!PajaZR píše:Bral bych to jako plakát.dá se to nějak dostat na papír??
Re: OT
DííkLadis píše:Snadno... Klikni pravým myšítkem na obrázek - "Uložit obrázek jako..." - "Uložit" - otevřít - Soubor - Tisk (Ctrl + P) - OK... a je to!PajaZR píše:Bral bych to jako plakát.dá se to nějak dostat na papír??
Jsem počítačový antitalent
ZRX 1100 modrostříbrná ORIGINAL